Libnet.ro
UNICEF

09:30

Madalin Voicu vrea eliminari din PSD: Sunt cai troieni care distrug partidul

Antena3 Antena3,
Madalin Voicu vrea eliminari din PSD: Sunt cai troieni care distrug partidul

Madalin Voicu vrea sa elimine oamenii toxici din PSD, partidul din care face parte. Declaratia a fost facuta de deputatul PSD, joi, la Antena 3. Mai mult, politicianul a afirmat ca in interiorul. continuă pe Antena3

Ponta si Dragnea au vorbit intre patru ochi. Dragnea, intrebat daca vrea candideze la sefia PSD: Eu sunt hotarat, dar anunt cand vreau eu

Premierul Victor Ponta si coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, s-au intalnit joi la sediul partidului si, dupa o scuta discutie, au plecat impreuna. La finalul intrunirii, Dragnea a fost intrebat daca ar putea candida la sefia PSD si a raspuns ca este hotarat in acest sens.

Cum arata strategiile celor trei tabere din PSD

Anuntul suspendarii lui Victor Ponta a scos la iveala si jocurile de culise pe care le incearca liderii PSD pentru a pune mana pe conducerea partidului. Pasul inapoi facut de Victor Ponta le-a deschis noi orizonturi rivalilor sai din partid, Liviu.

Ponta clarifica, pe Facebook, situatia din PSD

Premierul Victor Ponta a clarificat, luni, pe pagina personala de Facebook, situatia din interiorul Partidului social Democrat. Astfel, fostul presedinte al PSD a tinut sa precizeze ca nu exista nicio problema la nivelul formatiunii politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )