Libnet.ro
UNICEF

15:00

MAE: 12 romani, RETINUTI in Ungaria pentru trafic de persoane

România Liberă România Liberă,
MAE: 12 romani, RETINUTI in Ungaria pentru trafic de persoane

12 cetateni romani, suspectati de trafic de persoane, au fost retinuti si audiati de autoritatile ungare. continuă pe România Liberă

Un barbat din Arad a fost retinut pentru trafic de persoane, dupa ce ar fi obligat doua tinere sa se prostitueze in Austria si Franta

Un barbat de 34 de ani din Arad a fost retinut pentru trafic de persoane. Acesta ar fi recrutat doua tinere pe care le-ar fi transportat in Austria si Franta, unde le-ar fi obligat sa se prostitueze pe strada sau.

Administrator al unor firme, retinut pentru trafic de influenta si spalare de bani

Procurorii DNA au dispus retinerea pentru 24 de ore, incepand de astazi pana maine la ora 12:00, a inculpatului Costin Gabriel Socarici, administrator al unor societati comerciale, pentru trafic de influenta si spalare de bani, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

O grefiera de la Tribunalul Bacau, condamnata la inchisoare cu executare pentru trafic de influenta: Sentinta instantei este definitiva

O grefiera de la Tribunalul Bacau a fost condamnata definitiv la doi ani si opt luni de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta si complicitate la trafic de influenta, informeaza Mediafax.

12 romani suspectati de trafic de persoane, retinuti in Ungaria

Ambasada Romaniei la Budapesta a fost informata astazi, 27 august 2015, de catre politia ungara, ca 12 cetateni romani suspectati de trafic de persoane au fost retinuti si audiati de autoritatile.

Digi24, singura televiziune din Romania cu corespondenti in Grecia, Macedonia, Serbia si Ungaria pentru criza migrantilor

Digi24 Digi24 urmareste lungul drum al refugiatilor si traseul lor prin Estul Europei cu corespondenti in Grecia, Macedonia, Serbia si Ungaria, in conditiile in care batranul continent se confrunta cu cea mai mare criza din ultimele decenii.

Un om de afaceri din Constanta, RETINUT pentru trafic de influenta. Pe cat se vindea

Un om de afaceri din Constanta, Costin Gabriel Socarici, a fost retinut, miercuri, de procurorii anticoruptie, intrucat este acuzat de trafic de influenta si spalare a banilor, conform DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )