Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE: 50 de cetateni romani, repatriati vineri din Fasia Gaza

România Liberă România Liberă,
MAE: 50 de cetateni romani, repatriati vineri din Fasia Gaza

50 de cetateni romani, majoritatea copii, au fost repatriati, vineri, din Fasia Gaza, anunta Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat remis redactiei. Totodata, statul roman a acordat sprijin pentru evacuarea a opt cetateni ungari si cinci moldoveni. continuă pe România Liberă

MAE: 50 de cetateni romani au fost repatriati vineri din Fasia Gaza

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, intr-un comunicat, ca un grup de 50 de cetateni romani, majoritatea copii, a fost repatriat vineri din Fasia Gaza, mentionand ca statul roman a acordat sprijin pentru evacuare a 8 cetateni ungari si 5 moldoveni.

50 de cetateni romani, repatriati din Fasia Gaza

Ministerul roman de Externe a activat celula de criza si a repatriat, vineri, un grup de 50 cetateni romani si a transportat, in Romania, 8 cetateni ai Ungariei si 5 cetateni ai Republicii Moldova, din Fasia Gaza, informeaza un comunicat al MAE.

Salvati din Fasia Gaza: Un grup de 50 de cetateni romani a fost repatriat

Un grup de 50 de cetateni romani, majoritatea copii, a fost repatriat vineri din Fasia Gaza, anunta MAE, intr-un comunicat, precizand ca statul roman a acordat sprijin pentru evacuarea a 8 cetateni ungari.

MAE a repatriat din Gaza 50 de cetateni romani si alti 5 din Republica Moldova

Celula de criza activata la nivelul Ministerului Afacerilor Externe MAE) a repatriat astazi, din Fa and sia Gaza, 50 de cetateni romani majoritatea copii), 5 din Republica Moldova si alti 8 din Ungaria, din dispozitia ministrului de resort, Titus Corlatean, si sub coordonarea premierului Victor Ponta, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul MAE.

Peste 10 rachete lansate din Fasia Gaza spre Israel, dupa expirarea armistitiului

Cel putin 10 rachete au fost lansate vineri din Fasia Gaza inspre Israel, la expirarea unui armistitiu de trei zile, in timp ce miscarile palestiniene au anuntat ca nu il vor prelungi, a declarat armata.

Armata israeliana respecta armistitiul: toti militarii s-au restras din Fasia Gaza

Toti militarii israelieni au parasit Fasia Gaza, a anuntat marti armata israeliana, citata de AFP.

Organizatii britanice au lansat o campanie pentru ajutarea populatiei din Fasia Gaza

Treisprezece organizatii umanitare britanice au lansat o campanie de colectare de fonduri pentru ajutarea populatiei din Fasia Gaza, initiativa fiind sustinuta de Guvernul de la Londra, care a promis doua.

Barack Obama: Locuitorii din Fasia Gaza au nevoie de speranta

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a apreciat miercuri ca locuitorii din Fasia Gaza au nevoie de speranta, relateaza AFP .

Miscarea islamista Hamas este responsabila pentru victimele din Fasia Gaza. Vezi cine spune asta

Miscarea islamista Hamas este responsabila de suferintele din Fasia Gaza, afirma premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, la o luna de la inceperea operatiunilor militare israeliene. Miscarea Hamas este.

Pagube uriase lasate de razboiul din Fasia Gaza: intre patru si sase miliarde dolari

Pagubele razboiului din Fasia Gaza au fost ajuns pana la sase miliarde dolari, mult mai mari decat se astepta Ministerul palestinean.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )