Libnet.ro
UNICEF

17:00

MAE: 6 romani se aflau pe feribotul din Mediterana la bordul caruia a izbucnit un incendiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE: 6 romani se aflau pe feribotul din Mediterana la bordul caruia a izbucnit un incendiu

MAE informeaza, pe baza datelor primite de la Consulatul General al Romaniei la Barcelona, ca 6 cetateni romani se aflau pe un feribot care facea legatura intre Palma de Mallorca si Valencia, la bordul caruia a izbucnit un incendiu in cursul zilei de ieri. continuă pe Ziarul Bursa

MAE: Patru romani se afla la bordul navei retinuta de iranieni in Golful Persic. Acestia sunt in siguranta

Patru marinari romani se afla la bordul navei Maersk Tigris, retinuta in Golful Persic ca urmare a unui litigiu comercial, anuna Ministerul Afacerilor Externe, conform Mediafax. Romanii sunt in siguranta.

MAE: Patru romani la bordul navei retinute de iranieni in Golful Persic; sunt in siguranta

40Ministerul de Externe precizeaza ca, pana in prezent, in urma contactarii agentiilor de crewing, s-a stabilit ca la bordul navei Maersk Tigris, retinuta in Golful Persic ca urmare a unui litigiu.

FOTO. Cutremur in Nepal, cu peste 1.000 de morti. Avalansele au facut 18 victime pe Everest. MAE: 19 romani, intre care patru alpinisti, sunt in Nepal

Dupa cutremurul din Nepal, in urma caruia au murit peste 750 de oameni, s-au produs o serie de avalanse pe Everest, unde se aflau mai multi alpinisti, printre care si cinci romani. Pana la aceasta ora, se cunosc informatii despre doi dintre ei. MAE sustine ca nu are informatii cu privire la decesul vreunui roman.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )