Libnet.ro
UNICEF

08:00

MAE ii avertizeaza pe romanii care vor sa mearga in Grecia ca este stare de urgenta ca urmare a incendiilor din Thassos

Adevărul Adevărul,
MAE ii avertizeaza pe romanii care vor sa mearga in Grecia ca este stare de urgenta ca urmare a incendiilor din Thassos

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii informeaza pe cetatenii romani care calatoresc in Grecia ca, in urma incendiilor de vegetatie produse in Insula Thassos, autoritatile au instituit stare de urgenta, fiind evacuate mai multe localitati si manastiri din zona sudica a insulei. continuă pe Adevărul

MAE atentioneaza romanii care calatoresc in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care calatoresc in Republica Elena ca in urma cantitatilor mari de precipitatii inregistrate in cursul zilei de 7 septembrie 2016, regiunile Messinia, Laconia si zona de est a Salonicului au fost puternic afectate, iar Secretariatul General pentru Protectie Civila a declarat stare de urgenta pentru zonele afectate, pentru o perioada de 6 luni pana la 7 martie 2017).

MFE: 30 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara

Ministerul Fondurilor Europene MFE), impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe MAE) lanseaza spre consultare publica Ghidul Programului Diaspora Start-Up, care ofera finantare de 30 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara, informeaza institutia prin intermediul unui comunicat de presa.

Ghidul Programului Diaspora Start-Up, lansat in consultare publica: 30 milioane de euro din bani europeni pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara

Ministerul Fondurilor Europene, impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe, prin Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni, anunta lansarea in consultare publica a Ghidului Programului Diaspora Start-Up. Finantarea, in valoare de 30 milioane euro, este realizata prin Programul Operational Capital Uman POCU) 2014-2020 si are ca obiectiv stimularea antreprenoriatului in randul cetatenilor romani din diaspora si a celor recent reintorsi in tara, anunta Ministerul Fondurilor Europene, intr-un comunicat.

Ciolos le-a cerut ministrilor care vor sa candideze la parlamentare sa demisioneze din Guvern

Premierul Dacian Ciolos a cerut ministrilor care intentioneaza sa candideze la alegerile parlamentare din 11 decembrie sa prezinte demisiile din functiile detinute, a declarat purtatorul de cuvant al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )