Libnet.ro
UNICEF

14:00

MAE condamna atacul terorist din Afganistan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE condamna atacul terorist din Afganistan

Ministerul Afacerilor Externe MAE) condamna cu fermitate sangerosul atac terorist petrecut ieri in Kabul, capitala Afganistanului, in care au fost ucise cel putin 21 de persoane, inclusiv angajati ai Organizatiei Natiunilor Unite ONU), ai Fondului Monetar International FMI) si ai EUPOL Misiunea de Politie a Uniunii Europene in Afganistan), potrivit unui comunicat publicat astazi pe site-ul MAE. continuă pe Ziarul Bursa

MAE condamna atacul terorist din Afganista

Ministerul Afacerilor Externe MAE) condamna cu fermitate sangerosul atac terorist petrecut ieri in Kabul, capitala Afganistanului, in care au fost ucise cel putin 21 de persoane, inclusiv angajati ai Organizatiei Natiunilor Unite ONU), ai Fondului Monetar International FMI) si ai EUPOL Misiunea de Politie a Uniunii Europene in Afganistan), potrivit unui comunicat publicat astazi pe site-ul MAE.

MAE condamna atacul terorist petrecut in Afganistan.

Ministerul Afacerilor Externe condamna cu fermitate atacul terorist petrecut vineri la Kabul, in care si-au pierdut viata cel putin 21 de persoane, printre care si angajati ai ONU, FMI si EUPOL. Ministerul Afacerilor Externe condamna cu fermitate sangerosul atac terorist petrecut in data de 17 ianuarie 2014 la Kabul, capitala Afganistanului, in care si-au pierdut viata cel putin 21 de persoane, printre care si angajati ai ONU, FMI si EUPOL. Romania sustine eforturile continue ale .

Polonia va accelera retragerea trupelor din Afganistan in 2014

Polonia va accelera retragerea trupelor din Afganistan in cursul acestui an, a anuntat ministrul polonez al Apararii, Tomasz Siemoniak, citat de AFP. in acord cu aliatii nostri, am decis accelerarea.

Karzai condamna dur atacurile americane din Afganistan, soldate cu moartea civililor nevinovati

Presedintele Afganistanului a atacat din nou, in cei mai duri termeni Statele Unite si a spus ca armata SUA este responsabila pentru o operatiune militara de ieri, soldata cu moartea a opt civili o femeie si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )