Libnet.ro
UNICEF

17:15

MAE a evacuat duminica mai multi cetateni romani din Yemen

România Liberă România Liberă,
 MAE a evacuat duminica mai multi cetateni romani din Yemen

Alti 10 cetateni romani si un membru de familie au fost evacuati, duminica, din Yemen, a informat, printr-un comunicat Ministerul Afacerilor Externe, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

VIDEO Campania Fa ce face popa: mai multi preoti catolici din Bucuresti doneaza sange de Vinerea Mare ortodoxa

Mai multi preoti catolici din Bucuresti au pornit o campanie sub deviza Fa ce face popa prin care incurajeaza donarea de sange. Preotii au donat astazi sange la Centrul de Transfuzie din Bucuresti unde au si filmat un scurt videoclip. Fata de alte tari UE, in Romania numarul donatorilor de sange este mai mic, mai putin de jumatate din cel necesar. Ultima mare criza de sange din spitalele romanesti a aparut in vara lui 2014.

MAE: Trei cetateni romani evacuati din Yemen au sosit joi in Romania

Ministerul de Externe informeaza ca, in cursul zilei de joi, trei cetateni romani au sosit in Romania din Yemen, numarul persoanelor evacuate si repatriate din aceasta tara cu sprijinul MAE fiind, pana in prezent, de 25 de cetateni romani si trei membri de familie.

MAE: Trei cetateni romani evacuati din Yemen au sosit joi in Romania

Ministerul de Externe informeaza ca, in cursul zilei de joi, trei cetateni romani au sosit in Romania din Yemen, numarul persoanelor evacuate si repatriate din aceasta tara cu sprijinul MAE fiind, pana in prezent, de 25 de cetateni romani si trei membri de familie, potrivit Mediafax.

Primaria Capitalei aloca mai multi bani pentru RATB

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) va primi, in 2015, mai multi bani de la Primaria Capitalei, in ciuda faptului cp bugetul municipalitatii este mai mic, informeaza Digi 24.

VIDEO Campania Fa ce face popa: mai multi preoti din Bucuresti doneaza sange de Vinerea Mare

Mai multi preoti din Bucuresti au pornit o campanie sub deviza Fa ce face popa prin care incurajeaza donarea de sange. Preotii au donat astazi sange la Centrul de Transfuzie din Bucuresti unde au si filmat un scurt videoclip. Fata de alte tari UE, in Romania numarul donatorilor de sange este mai mic, mai putin de jumatate din cel necesar. Ultima mare criza de sange din spitalele romanesti a aparut in vara lui 2014.

Militarii romani din Afganistan, Kandahar, Sarajevo si Pristina transmit celor de acasa Paste fericit! (VIDEO)

Aflati la mii de kilometri distanta, militarii romani din teatrele de operatiuni au transmis mesaje emotionante de Paste celor din tara. La randul lor, acestia au fost felicitati de ministrul Apararii.

Patru romani din Franta au fost condamnati la inchisoare pentru trafic cu bebelusi

Patru romani din Marsilia au fost condamnati, miercuri, la pedepse cuprinse intre 18 luni si cinci ani de inchisoare si interzicerea ulterioara a intrarii pe teritoriul Frantei, dupa ce au vandut bebelusi.

Topul Forbes: Ioan Niculae si Ion Tiriac, cei mai bogati doi romani

Ioan Niculae este cel mai bogat roman. Ocupa locul 1442 in TOP FORBES miliardari ai lumii, cu o avere estimata la 1,1 miliarde de dolari, si primul loc in Romania, in ultimele patru editii ale Forbes 500.

Meniu de Paste din pachetul de acasa, pentru mai multi politicieni certati cu legea

Senatori, deputati, primari, fosti ministri si sefi de institutii - personaje care in anii trecuti tineau prima pagina a ziarelor sunt acum in arest. N-au mai putut lua lumina si nici n-au mai.

Mai multi primari si viceprimari din Harghita au fost pacaliti de un fals procuror si au ramas fara bani in conturi

Un infractor cu mult tupeu a reusit sa pacaleasca mai multi edili din Harghita si sa-i lase fara bani. Barbatul sustinea ca este procuror DIICOT si are nevoie de datele de pe carduri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2795 seconds )