Libnet.ro
UNICEF

07:30

MAE organizeaza 7 zboruri pentru revenirea romanilor din Spania, Franta si Marea Britanie in tara

B1 B1,
MAE organizeaza 7 zboruri pentru revenirea romanilor din Spania, Franta si Marea Britanie in tara

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca, intre 21 si 24 mai, vor fi organizate sapte zboruri pentru cetatenii romani, care se afla in strainatate cu titlu temporar si au fost afectati de. continuă pe B1

MAE: Romanii cu contracte temporare din Spania, Franta si Marea Britanie se pot intoarce acasa

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in perioada 21 - 24 mai, vor fi organizate sapte zboruri din Spania, Franta si Marea Britanie, pentru cetatenii romani cu contracte temporare aflati in aceste tari.

Decalog pentru sanatate: Depolitizarea functiilor de conducere, plan multianual de investitii, cresterea accesului romanilor din mediul rural la servicii medicale si stoparea crizelor de medicamente

Depolitizarea functiilor de management din sistemul medical prin organizarea de concursuri deschise tuturor profesionistilor, bazate pe criterii obiective, stabilirea unui plan multianual de investitii in sistemul public de sanatate, bazat pe nevoile reale ale comunitatilor locale, cresterea accesului romanilor din mediul rural si din comunitatile vulnerabile la servicii de sanatate si stoparea crizelor repetate de medicamente esentiale - sunt 4 dintre cele 10 masuri-cheie pentru o sanatate mai buna in Romania, un decalog semnat de cele mai active ONG-uri din zona de sanatate, printre care Observatorul Roman de Sanatate, Daruieste Viata, Salvati Copiii, Inima Copiilor, Zi de bine sau Caravana cu medici.

Noile reguli pentru examenele nationale si pentru revenirea la scoala pentru pregatire. Limita de 10 elevi in clasa a fost eliminata O parte dintre masuri sunt contestate de medici

Limita de 10 elevi in clasa a fost eliminata din masurile pe care trebuie sa le ia scolile pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat si pentru pregatirea elevilor din anii terminali, incepand din 2 iunie. Actul normativ cu regulile in scoli prevede ca activitatile si examenele in salile de clasa se vor desfasura prin stabilirea locurilor, astfel incat sa existe o distanta intre elevi sau candidati, pe randuri si intre randuri, de 2 metri unul fata de altul. Colegiul Medicilor Suceava atrage atentia asupra unora dintre masuri, o parte dintre ele in dezacord total cu recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS).

Un hotel din Spania cere dovada testului negativ la COVID-19 inainte de cazare

Un hotel SPA din sudul Spaniei cere clientilor sa trimita dovada testului negativ la COVID-19, iar cand ajung la hotel se repeta testul, precum si un examen medical, ambele incluse in pret. Sapte zile, la sfarsit de iulie, costa in jur de 5. 300 de euro.

Recomandarile Centrului pentru Controlul Epidemiilor din SUA privind epidemia Covid-19

Covid-19 se transmite de la o persoana la alta in principal prin contacte apropiate, boala putand fi transmisa si de persoane asimptomatice, conform Centrului pentru Controlul si Prevenirea Epidemiilor din SUA CDC).

Anunt pentru toti soferii din Romania: se poate face asta doar 3 zile pe saptamana. Politia explica situatia

Din 18 mai, in Romania avem stare de alerta. E o perioada cu mai putine restrictii. Si, totodata, o perioada in care poti rezolva chestiuni pe care le-ai amanat in perioada starii de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2932 seconds )