Libnet.ro
UNICEF

19:00

MAE: Romania va sustine intarirea sanctiunilor la adresa Rusiei

Hotnews Hotnews,
 MAE: Romania va sustine intarirea sanctiunilor la adresa Rusiei

Romania va sustine intarirea sanctiunilor la adresa Rusiei, a spus ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, intr-o convorbire cu omologul sau maghiar, potrivit unui comunicat de presa al ministerului. Romania va adopta aceasta pozitie in cadrul reuniunii ministrilor de Externe din UE, care are loc maine, 29 ianuarie, pe fondul sprijinului tot mai puternic acordat de Rusia separatistilor din Ucraina. Formularea clara a pozitiei Romaniei fata de sanctiunile aplicate Rusiei vine pe fondul reticentei unor state UE in ceea ce priveste mentinerea acestor masuri punitive. continuă pe Hotnews

MAE: Romania va sustine intarirea sanctiunilor la adresa Rusiei

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a transmis omologului sau maghiar, Peter Szijjarto, ca Romania va sustine intarirea sactiunilor la adresa Rusiei, informeaya un comunicat de presa al Ministerului, citat de Hotnews.

MAE: Romania sustine o inasprire a sanctiunilor impuse Rusiei ca urmare a implicarii in criza din Ucraina

Ministru de Externe, Bogdan Aurescu, a anuntat ca Romania va sustine intarirea sanctiunilor impotriva Rusiei, potrivit unui comunicat de presa al ministerului, citat de HotNews. ro. Romania va adopta aceasta.

UE si SUA pregatesc noi sanctiuni la adresa Rusiei, acuzata ca ar fi responsabila de deteriorarea situatiei din Ucraina

Uniunea Europeana si Statele Unite au anuntat, marti, ca ia in calcul noi sanctiuni impotriva Rusiei, din cauza responsabilitatii sale in deteriorarea situatiei din estul Ucrainei. Se ia in calcul inclusiv ca Rusia sa fie eliminata din sistemul bancar international SWIFT. in consecinta, Moscova ar putea intra intr-un colaps economic total,informeaza tvrain. ru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )