Libnet.ro
UNICEF

09:30

Magistratii au decis prelungirea arestului preventiv in cazul Elenei Udrea. Decizia nu este definitiva

România Liberă România Liberă,
Magistratii au decis prelungirea arestului preventiv in cazul Elenei Udrea. Decizia nu este definitiva

Judecatorii instantei supreme au decis prelungirea masurii arestului preventiv, pana pe 25 aprilie, in cazul Elenei Udrea. Decizia poate fi contestata la aceeasi instanta. continuă pe România Liberă

DNA cere prelungirea arestului preventiv pentru Elena Udrea

Elena Udrea a scapat de arestarea la domiciliu din dosarul Microsoft, dar procurorii au cerut azi prelungirea mandatului de arestare in dosarul Gala Bute. in cazul acuzatiilor din dosarul Microsoft, DNA nu a mai.

Instanta a ramas in pronuntare in cazul Elenei Udrea. Avocat: Nu exista un motiv legal pentru prelungirea arestarii preventive (VIDEO)

Instanta a ramas in pronuntare in cazul Elenei Udrea in legatura cu cerearea DNA de prelungire a arestului prevetiv in cazul Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. La iesirea din sala de.

DNA cere prelungirea arestului preventiv pentru Udrea in dosarul Gala Bute, la scurt timp dupa ce masurile preventive din Microsoft au fost eliminate

Oveste buna si una proasta pentru Elena Udrea. DNAcere prelungirea arestului preventiv in dosarul Gala Bute. Masura urma sa expire pe data de 26 martie. Cererea vine la scurt timpa dupa ce procurorii.

Avocatii Elenei Udrea contesta, marti, decizia ICCJ

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a declarat, luni seara, intr-o interventie telefonica, la B1 TV, ca marti va contesta decizia inaltei Curti de prelungire cu inca 30 de zile a arestului preventiv in cazul EleneI Udrea.

Instanta a ramas in pronuntare in cazul Elenei Udrea. Ce declaratii a facut avocatul

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, cererea DNA de prelungire a arestului preventiva pentru inca 30 de zile in cazul deputatei Elena Udrea. Fosta sefa a PMP este arestata preventiv in dosarul Gala Bute.

Dosarul Microsoft: DNA nu a mai cerut prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie nu au mai solicitat judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea in dosarul Microsoft, informeaza Agerpres.

DNA cere prelungirea arestului pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute. Au renuntat la masuri in dosarul Microsoft

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie cer prelungirea arestului preventiv pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute. in dosarul Microsoft, deputata a scapat de masura arestului la domiciliu, in dosarul Microsoft, intrucat procurorii nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu, informeaza B1 Tv.

Procurorii DNA nu cer prelungirea arestului pentru Elena Udrea in dosarul Microsoft

ACTUALIZARE 14:44 iCCJ discuta luni prelungirea arestului preventiv pentru Udrea si Obreja in dosarul Gala Bute Procurorii DNA au solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv in cazul Elenei Udrea si a lui Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute, cerere care va fi judecata luni, 23 martie.

Stenograme de la confruntarea Udrea-denuntatori: cati bani negri incasau postacii PDL

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut Curtii Supreme prelungirea masurii arestului preventiv in cazul Elenei Udrea pentru ca in urma confruntarilor dintre aceasta si denuntatorii ei au aparut date care confirma si demonstreaza acuzatiile aduse deputatului PMP. Asa sustin procurorii anticoruptie, iar din stenograme reiese cum erau platiti postacii PDL. Judecatorii vor discuta luni noua cerere a anchetatorilor.

Marius Striblea, despre prelungirea arestului Elenei Udrea: Cred ca solutia era luata inainte de intrarea in sala. Replici dure intre avocat si Stelian Negrea (VIDEO)

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a declarat luni seara intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca marti va contesta decizia inaltei Curti de prelungire cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )