Libnet.ro
UNICEF

09:30

Magistratii Gheorghe Popovici si Danut Volintiru, avizati favorabil pentru conducerea Sectiei I din DNA

B1 B1,
Magistratii Gheorghe Popovici si Danut Volintiru, avizati favorabil pentru conducerea Sectiei I din DNA

Magistratii Gheorghe Popovici si Danut Volintiru, candidati la functiile de procuror-sef si respectiv procuror-sef adjunct ai Sectiei I din DNA au fost avizati favorabil, luni, de CSM. Totodata, Sectia. continuă pe B1

Gheorghe Popovici si Danut Volintiru, avizati favorabil de CSM pentru conducerea Sectiei I din DNA

Magistratii Gheorghe Popovici si Danut Volintiru, candidati la functiile de procuror-sef si respectiv procuror-sef adjunct ai Sectiei I din Directia Nationala Anticoruptie DNA), au fost avizati favorabil, luni, de Consiliul Superior al Magistraturii CSM), informeaza Mediafax.

Candidatii la functii de conducere din DNA, intervievati luni de CSM

Magistratii Gheorghe Popovici, Danut Volintiru si Mariana Alexandru, propusi pentru functii de conducere la sectii din DNA, vor fi intervievati de Sectia pentru procurori a CSM in 11 noiembrie, iar avizele vor fi trimise ministrului Justitiei in 12 noiembrie.

Popovici si Volintiru, propusi pentru conducerea Sectiei I a DNA, avizati de CSM.

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a dat, luni, in unanimitate, aviz favorabil pentru numirea lui Gheorghe Popovici si a lui Danut Volintiru in functiile de procuror sef, respectiv procuror-sef adjunct al Sectiei I, de combatere a coruptiei, din cadrul DNA. Tot luni a primit aviz favorabil si Mariana Alexandru, propusa pentru functia de procuror sef adjunct al Sectiei de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie din cadrul DNA. Motivarea avizelor pentru cei trei .

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )