Libnet.ro
UNICEF

22:00

MAI: 79 de sesizari privind diverse incidente, de la deschiderea urnelor (VIDEO)

B1 B1,
MAI: 79 de sesizari privind diverse incidente, de la deschiderea urnelor (VIDEO)

UPDATE 14:00 De la deschiderea urnelor au fost facute 79 de sesizari privind diferite incidente in sectiile de votare, iar 25 dintre acestea nu s-au confirmat, a anuntat purtatorul de cuvant al MAI, Monica. continuă pe B1

MAI: Sase sesizari privind diverse incidente, de la deschiderea urnelor

Un numar de sase sesizari privind diverse incidente au fost facute, duminica, pana la ora 11:00, de la deschiderea urnelor, a anuntat purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog. in acest sens a fost deschis un .

MAI: 218 sesizari privind alegerile pana la ora 17.00. 90 dintre acestea nu s-au confirmat

218 sesizari legate de incalcari ale actelor normative ce privesc desfasurarea alegerilor au fost inregistrate duminica, pana la ora 17. 00, in toata tara, 90 dintre acestea fiind neconfirmate, a anuntat.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Incidente la votare. 79 de sesizari privind infractiuni electorale

00 - Purtatorul de cuvant al Ministerului Administratiei si Internelor MAI), Monica Dajbog, a anuntat ca, la nivel national, s-au inregistrat 79 de sesizari privind posibile contraventii sau.

Zeci de sesizari privind incidente electorale in campania pentru turul doi al alegerilor

49 de sesizari privind incidente electorale in campania electorala pentru turul doi al alegerilor prezidentiale au fost inregistrate la politie, dintre care 19 pentru posibile infractiuni, si au fost date 13 sanctiuni contraventionale, a anuntat vineri ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

MAI: 218 sesizari de posibile fraude la vot. Un student a furat un buletin de vot

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat ca a primit sase sesizari privind incidente la vot, in judetele Calarasi si Bistrita.

MAI: Sase sesizari pana la ora 10. Se fac verificari in Calarasi si Bistrita

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat ca a primit sase sesizari privind incidente la vot, in judetele Calarasi si Bistrita.

Alegeri prezidentiale 2014. Edilul din Dambovita care a votat la deschiderea urnelor

Daca romanii din afara tarii s-au asezat la cozi, inca de la primele ore ale diminetii pentru a putea sa voteze in numar cat mai mare, exista si primari care au tinut sa ii indemne pe cetateni sa mearga la cabinele de vot sa isi exercite acest drept, inca de la ora de la ora 7.

Ministerul Afacerilor Interne: 375 de sesizari privind alegerile pana la ora 20.00

UPDATE- Un numar de 375 de sesizari legate de incalcari ale actelor normative privind desfasurarea alegerilor de duminica au fost inregistrate, duminica, pana la ora 20. 00, in toata tara, dintre care 166.

Ministerul Afacerilor Interne: 218 sesizari privind alegerile pana la ora 17.00

Un numar de 218 sesizari legate de incalcari ale actelor normative ce privesc desfasurarea alegerilor au fost inregistrate duminica, pana la ora 17. 00, in toata tara, 90 dintre acestea fiind neconfirmate, a.

MAI: 218 sesizari la alegerile prezidentiale

Un numar de 218 sesizari legate de incalcari ale actelor normative ce privesc desfasurarea alegerilor au fost inregistrate duminica, pana la ora 17. 00, in toata tara, 90 dintre acestea fiind neconfirmate, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )