Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mai ANIMALE ca animalele, niste romi din Tulcea au AGRESAT o vaca. Alo, politia... (VIDEO)

B1 B1,
Mai ANIMALE ca animalele, niste romi din Tulcea au AGRESAT o vaca. Alo, politia... (VIDEO)

Incident pe strada Mahmudiei, din Tulcea in cursul zilei de marti. Mai multi romi agresau o vaca. Animalul, legat de un stalp era batut cu violenta de un tigan cu o bata de lemn. Autorul. continuă pe B1

Familie de romi din Craiova, judecata in Franta pentru ca ar fi adus un prejudiciu de un milion de euro numai din furturi din buzunare

O familie de romi din Craiova este judecata in Franta, pentru ca ar fi furat, in perioada ianuarie 2014 - februarie 2016, din buzunarele celor care vizitau Disneyland Paris, aproximativ un milion de euro, relateaza AFP.

O companie ceha, cel mai mare producator de energie din Germania de Est

Cel mai mare consumator de carbune din Uniunea Europeana este Germania, dar si cel mai mare importator al acestui combustibil. Chiar si asa, Germania trece printr-o reforma energetica in care.

China creeaza cea mai mare companie de energie din lume

Guvernul presedintelui Xi Jinping a aprobat miercuri fuziunea grupului Shenhua Group Corp. , cel mai mare miner de carbune din China, cu China Guodian Corp. , printre cele mai mari generatoare de energie, contolat de comisia de stat pentru supravegherea si administrarea activelor.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )