Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mai bine de 10% din elevii de clasa a VIII-a din Vrancea nu intra la Evaluarea Nationala

Adevărul Adevărul,
Mai bine de 10% din elevii de clasa a VIII-a din Vrancea nu intra la Evaluarea Nationala

Evaluarea Nationala va avea loc luni, 23 iunie, la limba si literatura romana si miercuri, 25 iunie, la matematica. continuă pe Adevărul

EVALUARE NATIONALA 2014Presiune pe elevii de clasa a VIII-a, de luni

Luni, elevii de clasa a VIII-a intra in examenele Evaluarii Nationale, care vor cantari greu anul acesta la admiterea la liceu: 75% din media finala. Noul sistem ar putea schimba ierarhia elevilor, in functie de dificultatea subiectelor, sustin dascalii si expertii.

Top 10: Cel mai bine imbracati sportivi

Au bani si se imbraca de la cele mai titrate branduri de moda din lume. Sportivii au nevoie si de mult bun gust pentru a face alegeri inspirate in materie de moda. Hocheistii, baschetbalistii si fotbalistii sunt cel mai bine imbracati sportive- asta sustin jurnalistii americani.

5 trucuri ca sa te simti mai bine in 5 minute

Cu siguranta te-ai aflat si tu in situatii in care fericirea era un concept parca ireal si de neatins, insa exista o multime de moduri in care ne putem face sa ne simtim mai bine, trebuie doar sa credem ca se poate.

Austria: O romanca a fost tinuta captiva, violata si batuta violent mai bine de o luna

O romanca a fost tinuta captiva, violata si batuta in mod repetat intr-o casa din Austria timp de peste o luna. Grav ranita, femeia de 40 de ani a reusit sa scape in momentul in care agresorul ei.

Business Report: Patru dintre cei mai mari 10 latifundiari ai Romaniei sunt straini. Danezii, ultimii intrati in top; Investitiile in petrol si gaze naturale vor fi stimulate; Scenarii pentru Romania in cazul acutizarii conflictului pe tema gazelor

Vanzarea-cumpararea terenurilor agricole din extravilan - semne de intrebare sau de blocaj?Exigentele Legii nr. 17/2014 - mult-discutate. Fiscalitatea in Europa: Romania se bazeaza pe taxarea consumului si a muncii. Ponderea taxelor si contributiilor sociale in PIB in tarile UE a crescut.

Ghita Ciobanul - cea mai eficienta campanie de publicitate din ultimul an. 40 de premii acordate la Gala Effie Romania 2014

Agentia McCann Erickson Romania a primit marele premiu pentru campania Ghita Ciobanul, in cadrul Galei Effie Romania 2014, eveniment desfasurat luni seara si care a premiat cele mai eficiente campanii de publicitate din ultimul an. In cadrul Galei, au fost acordate 40 de premii unui numar de 18 agentii.

Cele mai faimoase desene animate din toate timpurile

Desenele animate au facut parte din copilaria noastra, ne-au facut sa radem si sa ne atasam de personaje. Adesea, urmaream in mod repetat acelasi desene animate si cu toate acestea nu ne plictiseam niciodata. Unele dintre acestea, vor ramane legendare si vor continua sa ne inspire.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )