Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mai bine pe mana recuperatorilor, decat la bunul plac al bancilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai bine pe mana recuperatorilor, decat la bunul plac al bancilor

Piperea: Nu 75. 000, ci 200. 000 de credite in CHF * Cabat: Nu exista rezolvare, acum, pentru problema creditelor in CHF * Volksbank ingheata, pentru trei luni, cursul francului elvetian, la 3,8035 lei * Politicienii au scos de la naftalina Legea falimentului personal in mijlocul isteriei create de cresterea peste noapte a ratelor la creditele in franci elvetieni, ca urmare a exploziei acestei monede, si in contextul in care bancile sunt nemiloase cu debitorii care nu-si mai pot achita imprumuturile, unii oameni au ajuns la concluzia ca este mai bine pe mana recuperatorilor decat la bunul plac al bancilor. continuă pe Ziarul Bursa

Ce artisti au castigat, oficial, cel mai bine in 2014

Reprezentantii CREDIDAM au anuntat care sunt artistii care au castigal cel mai bine, legal, in 2014, in urma difuzarilor pieselor lor pe diverse canale.

Test de personalitate tibetan: intrebarile care ne ajuta sa ne cunoastem mai bine

Acest test de personalitate tibetan ar fi fost realizat sub indrumarea liderului spiritual al Tibetului, nimeni altul decat Dalai Lama. in cazul de fata interesant este ca nu exista raspunsuri corecte si gresite, ci important este sa dam dovada de sinceritate fata de noi si de concentrare.

Orhideea Spa: Cardurile cadou s-au vandut mai bine cu 50% fata de anul trecut

Orhideea Spa a avut o crestere de 50% a cardurilor cadou, fata de anul precedent, mai ales in ultima perioada a anului, cand la pachetele de relaxare se aplica diferite promotii de Craciun. Daca in timpul anului pretul mediu al unui card cadou este de.

Duster a fost cel mai bine vandut model Groupe Renault la nivel mondial in 2014. Logan si Sandero au prins top 5

Grupul Renault vinde peste 20 de modele pe plan mondial, iar in 2014 cel mai vandut a fost Duster care s-a apropiat de 400. 000 de unitati, arata datele grupului. Fara modelele Dacia, Renault nu ar fi putut raporta un an atat de bun vanzari, iar Logan si Sandero au prins top 5 la vanzari in cadrul grupului.

TOP: De la ce banci e mai bine sa cumperi franci elvetieni

Persoanele care au contractat credite in franci elvetieni si au venituri in lei traiesc de 5 zile o drama continua provocata de cresterile record inregistrate de moneda elvetiana pe piata valutara in raport cu leul. Francul elvetian a ajuns sa valoreze luni 4,4716 lei la cursul de referinta publicat de Banca Nationala BNR), cu numai 3,02 bani mai putin fata de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )