Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce mai facea Vanghelie care este, cand credea ca nimeni nu se uita in ograda Sectorului 5. MILIOANE de euro i-au intrat, prin aceste practici, in conturi

Antena3 Antena3,
Ce mai facea Vanghelie care este, cand credea ca nimeni nu se uita in ograda Sectorului 5. MILIOANE de euro i-au intrat, prin aceste practici, in conturi

Marian Vanghelie si functionari din primaria pe care o conduce de 15 ani au ajuns in vizorul DNA si pentru autorizatii de constructie emise cu multe semne de intrebare. Pe un teren de peste 40 mii de metri. continuă pe Antena3

Darius Valcov, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Ministrul demisionar al Finantelor Darius Valcov s-a prezentat, joi, la DNA, pentru audieri in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de.

Noul membru CNA, incompatibil cu functia ocupata. Care este motivul

Noul membru al CNA, Radu Herjeu, care, joi, a participat la prima sedinta publica a institutiei, a declarat ca nu poate sa voteze in nicio speta discutata de Consiliu, din cauza ca este si presedintele a doua ong-uri, fapt care este incompatibil cu functia detinuta din CNA, relateaza Mediafax.

Tiberiu Nitu, precizari despre dosarul in care este cercetat Traian Basescu

Procurorul general al Romaniei Tiberiu Nitu a declarat, joi, privitor la acuzatiile aduse fostului presedinte Traian Basescu, ca nu vrea sa comenteze dosarul in care este cercetat fostul presedinte, conform B1 Tv. v.

Dosarul in care este cercetat ginerele lui Traian Basescu, declinat catre DNA

DIICOT a declinat catre DNA dosarul Mosia Bratienilor, in care se efectueaza cercetari in legatura cu retrocedari ilegale de terenuri din judetul Arges si in care este urmarit penal si avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, potrivit biroului de presa al DIICOT.

Dosarul Mosia Bratienilor, in care este urmarit penal ginerele lui Basescu, preluat de DNA

Dosarul Mosia Bratienilor, privind retrocedari ilegale de terenuri din Arges, in care este urmarit penal si ginerele lui Traian Basescu, avocatul Radu Pricop, va fi cercetat de DNA, informeaza Mediafax.

Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in dosarul in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL, Theodor Catalin Nicolescu, a fost adus luni la DNA, cu mandat, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Surse judiciare spun ca.

Deputatul Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in acelasi dosar in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL Theodor Catalin Nicolescu a fost adus cu mandat la DNA, luni, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, surse judiciare declarand ca anchetatorii vizeaza retrocedarea ilegala a unor.

Theodor Nicolescu a fost audiat miercuri la DNA in acelasi dosar in care este cercetat si Horia Georgescu, fostul sef ANI

Theodor Nicolescu a fost audiat miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a fost adus cu mandat de aducere. Acesta este suspectat ca ar fi primit, pe vremea cand detinea functia de vicepresedinte.

ANPC va controla toate institutiile financiare nebancare. Care este motivul

ANPC va controla toate institutiile financiare nebancare, pentru a verifica daca legislatia este respectata, dupa ce a observat unele cazuri si a primit sesizari de la clienti care se plang ca firmele au dobanzi si de 5. 000% pe an, potrivit presedintelui asociatiei, Marius Dunca, informeaza Mediafax.

Armistitiul din Ucraina, in pericol. Care este motivul

Rusia il acuza pe presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, de introducerea unor conditii suplimentare, nestipulate in acordul semnat la Minsk, in proiectul care prevede ce statut vor avea zonele rebele. Aceasta disputa pe marginea unui eventual statut special al regiunilor separatiste din estul Ucrainei risca sa afecteze respectarea armistitiului fragil aflat in vigoare de la jumatatea lunii februarie, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )