Libnet.ro
UNICEF

12:00

MAI: Locuitorii din sudul tarii ar putea fi evacuati, in urma codului galben de precipitatii

România Liberă România Liberă,
MAI: Locuitorii din sudul tarii ar putea fi evacuati, in urma codului galben de precipitatii

Ministrul de Interne a avertizat, luni, ca in sudul tarii, ca urmare a atentionarii cod galben de precipitatii, exista posibilitatea evacuarii preventive a populatiei, relateaza Mediafax. Gabriel Oprea a cerut prefectilor si primarilor sa pregateasca spatii adecvate de gazduire temporara a eventualilor sinistrati. continuă pe România Liberă

Cod portocaliu de inundatii in zece judete din sudul tarii

Codul portocaliu de inundatii emis de hidrologi a fost extins, pana joi la ora 14. 00, in zece judete din sudul tarii: Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea, Olt, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu si Ilfov. Avert.

Codul portocaliu de inundatii a fost extins in 10 judete din sudul tarii (FOTO)

Codul portocaliu de inundatii emis de hidrologi a fost extins, pana joi la ora 14. 00, in 10 judete din sudul tarii - Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea, Olt, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu si Ilfov,.

Un whisky japonez, desemnat pentru prima oara cel mai bun din lume: Yamazaki a depasit spectaculos whisky-ul scotian

Whisky-ul japonez Yamazaki a fost declarat cel mai bun din lume, pentru prima data, depasind spectaculos Scotia, care nici macar nu figureaza in top cinci. Pentru multi, acest nume nu spune nimic, dar pentru.

Auchan a finalizat preluarea a 12 galerii comerciale, tranzactie de 261 mil.euro, cea mai mare din Romania

Auchan a finalizat in trimestrul al treilea preluarea a 12 spatii comerciale in care functioneaza hipermarketuri operate de grupul francez, dupa o tranzactie de 261 milioane de euro, una dintre cele mai mari de pe piata de retail din Europa Centrala si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )