Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai mult de un sfert dintre candidatii de la Bac au contestat notele. Cand vor fi afisate rezultatele finale

Adevărul Adevărul,
Mai mult de un sfert dintre candidatii de la Bac au contestat notele. Cand vor fi afisate rezultatele finale

Peste 460 de absolventi care au sustinut examenul de Bacalaureat in sesiunea iunie-iulie s. au declarat nemultumiti de notele obtinute. continuă pe Adevărul

Mai mult de un sfert dintre candidatii de la Bac au contestat notele. Cant vor fi afisate rezultatele finale

Peste 460 de absolventi care au sustinut examenul de Bacalaureat in sesiunea iunie-iulie s. au declarat nemultumiti de notele obtinute.

Daca masurile fac mai mult rau, nu le aplicam

ACTUALIZARE 13:05 Dragnea, despre impozitul pe cifra de afaceri: Exista posibilitatea sa nu mai fie aplicat daca creaza defectiuni Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat la Parlament, ca a discutat cu premierul Mihai Tudose despre unele masuri din programul de guvernare, iar prim-ministrul le-a privit cu foarte multa grija, existand posibilitatea ca acestea sa nu mai fie aplicate, daca se constata ca vor crea defectiuni intr-o anumita parte a economiei, potrivit surselor din presa. -------- Premierul Mihai Tudose a declarat, astazi, ca nu are un conflict cu Liviu Dragnea pe tema programului de guvernare si nu s-a certat cu el, asa cum a relatat presa. Seful Executivului a reiterat ca noile masuri din programul de guvernare, precum schimbarea taxarii, vor fi implementate doar dupa efectuarea unor simulari care sa demonstreze ca ele nu fac mai mult rau.

Alimentele care te ingrasa cel mai mult

Nutritionistii au cazut de acord ca aceste alimente te pot ingrasa cel mai mult vara, asa ca ele trebuie consumate in cantitati mici si nu foarte des, potrivit csid. ro. - Carnea la gratar: 500.

Romanii cumpara online de pe telefon mai mult decat anul trecut. Cati bani cheltuie si pe ce

Romanii au facut cumparaturi online de pe telefon cu 64% mai mult decat anul trecut. Valoarea medie a unei tranzactii pe mobil in primele 6 luni a fost de 40 de euro, similara cu cea din 2016, potrivit 2Performant Network. Iata in ce domenii se fac cele mai scumpe tranzactii online.

Firmele private sunt scutite de la intocmirea raportarii datoriilor cu scadenta depasita cu mai mult de 30 de zile

In Monitorul Oficial au fost publicate recent mai multe acte normative in domeniul financiar-contabil, printre care si Legea nr. 155/2017 privind declararea datoriilor cu scadenta. Documentul scuteste operatorii economici de drept privat la intocmirea situatiei/raportarii datoriilor cu scadenta depasita cu mai mult de 30 de zile, raportare prevazuta initial in OUG nr. 77/1999 modificata prin OUG nr. Vezi aici documentul aparut in Monitorul oficial.

Metoda simpla prin care iti poti pastra rosiile proaspete si sanatoase mai mult timp - VIDEO

Tomatele incep sa se strice atunci cand le lasati mai mult timp in frigider. insa exista o modalitate prin care rosiile pot ramane mai proaspete pentru cateva zile. Chef J.

Edu.ro a publicat notele la BAC. Iata NOTELE la BAC in VASLUI

Ministerul Educatiei a publicat miercuri rezultatele la examenul de bacalaureat, inainte de contestatii. in aceeasi zi, vor putea fi depuse.

EDU.RO a publicat REZULTATELE LA BAC. Iata notele la BACALAUREAT 2017 in TULCEA

REZULTATE BAC in TULCEA. Ministerul Educatiei a publicat miercuri rezultatele la examenul de bacalaureat, inainte de contestatii. in aceeasi zi, vor putea fi depuse.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2017. Notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in ARGES

Notele din ARGES la BACALAUREAT. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevila examenul de BACALAUREAT din 2017, sustinute in LICEELE din ARGES . Acestea vor fi anuntate pe www. antena3. ro sibacalaureat. edu. ro .

EDU.RO - REZULTATE BAC 2017. Notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in ARAD

Notele din ARAD la BACALAUREAT. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevila examenul de BACALAUREAT din 2017, sustinute in LICEELE din ARAD . Acestea vor fi anuntate pe www. antena3. ro sibacalaureat. edu. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2803 seconds )