Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mai multe bulevarde din Capitala, transformate in zone pietonale in weekend. Lista completa a zonelor cu trafic restrictionat

Antena3 Antena3,
Mai multe bulevarde din Capitala, transformate in zone pietonale in weekend. Lista completa a zonelor cu trafic restrictionat

Politia Capitalei a anuntat ca pana in data de 14 septembrie a anului curent, in zilele de weekend, in intervalul 16. 00, traficul va fi restrictionat pe mai multe strazi din Bucuresti, pentru stabilirea unor zone pietonale. continuă pe Antena3

Mai multe tinere din Bistrita-Nasaud, obligate sa se prostitueze. Un proxenet le-a sedus si le-a convins sa mearga cu el in Germania

Mai multe tinere din Bistrita-Nasaud au trecut prin clipe de cosmar dupa ce s-au indragostit de un proxenet. Dupa ce fetele au crezut toate promisiunile barbatului, acesta le-a convins sa mearga cu el in.

EXCLUSIV Mai multe localitati din Ucraina, locuite majoritar de romani, revin la denumirile istorice. Reprezentant al comunitatii romanesti: Acolo unde oamenii locului doresc sa revina la radacini - au tot dreptul legitim sa o faca

EXCLUSIV Mai multe localitati din Ucraina, locuite cu populatie majoritara romaneasca au renuntat la denumirea ucrainizata, impusa imediat dupa sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, si au revenit.

Perchezitii in mai multe judete din tara: Prejudiciu de peste 3.700.000 de lei, prin evaziune fiscala, in Galati

Autoritatile desfasoara, miercuri, perchezitii domiciliare in mai multe judete ale tarii, in cazuri de evaziune fiscala sau la persoane banuite de inselaciune. Cel mai mare prejudiciu este de peste.

Judetele cu cele mai multe cazuri de COVID-19 Scadere a numarului de imbolnaviri raportate in Capitala

Capitala are in continuare cele mai multe noi cazuri de coronavirus raportate - 159 -, mai putine insa fata de ziua precedenta, cand au fost peste 230 de cazuri. Cel mai afectat judet este Iasi, urmat de Prahova si Bacau.

Berlinul interzice mai multe demonstratii in weekend

Berlinul a interzis astazi mai multe demonstratii planificate in capitala germana la sfarsitul acestei saptamani, invocand ingrijorari cu privire la nerespectarea regulilor de igiena legate de coronavirus.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti, Iasi si Prahova

Bucurestiul ocupa si marti, 25 august, primul loc in topul zonelor cele mai grav afectate de coronavirus. Capitala a inregistrat cele mai multe cazuri zilnice de infectare cu SARS-CoV-2. Dintr-un total de 1.

Pumni si picioare la o piscina din Capitala. S-au batut pana a venit Politia

Ringul de box s-a mutat la piscina! Cateva doamne s-au batut pana a venit Politia sa le desparta. Imaginile filmate de un martor sunt greu de urmarit. Trei barbati au fost retinuti de oamenii legii in urma conflictului violent. Bataie la o piscina din Capitala! VIDEO Scene incredibile la Aqua Garden Militari. Doua grupuri au .

Mai multe pungi cu ramasite umane, descoperite intr-un rau in Anglia

Mai multe pungi cu oase, cel mai probabil, umane au fost gasite intr-un rau, in Anglia, potrivit BbcNews.

Politistii din Capitala, la vanatoare de soferi. Amenzi usturatoare pentru folosirea telefonului mobil la volan

Politisti din Capitala au iesit la vanatoarea soferilor care nu respecta legea, iar amenzile au curs. Fie ca au folosit telefonul la volan, fie ca n-au purtat centura de siguranta, niciun conducator auto n-a fost scutit de penalizari.

Candidatul PNL la Sectorul 5 din Capitala, suspect de COVID-19

Cristian Bacanu, candidatul dreptei unite PNL, USR si PLUS) la Primaria Sectorului 5 este suspect de infectie cu noul coronavirus. Bacanu a chemat ambulanta si urmeaza sa fie dus la unul dintre spitalele de boli infectiioase din Capitala pentru a fi testat COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )