Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mai multe cutremure s-au produs in zona Vrancea in doar sase ore

Adevărul Adevărul,
Mai multe cutremure s-au produs in zona Vrancea in doar sase ore

Trei cutremure, cel mai mare avand magnitudinea de 3,1 pe scara Richter, s-au produs luni, intr-un interval de doar sase ore, in judetul Vrancea. continuă pe Adevărul

Trei cutremure s-au produs in Vrancea, intr-un interval de sase ore

Judetul Vrancea a resimtit, luni, trei cutremure intr-un interval de doar sase ore, anunta Institutul National pentruFizica Pamantului. Un prim seism s-a inregistrat la ora 14:55, avand o magnitudinea.

Cutremur de 3,1 magnitudine, produs in zona Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea 3,1 s-a produs, luni, in judetul Vrancea, potrivit Institutului National de Fizica a Pamantului INFP). Seimsul a avut loc la ora 16:55, la o adancime de 127 kilometri. Orase apropiate.

Tanar din Capitala, retinut dupa ce a distrus mai multe masini cu un levier pentru ca nu a fost primit la o petrecere

Un tanar de 26 de ani din Capitala a fost retinut de politistii Sectiei 7, dupa ce a distrus cu un levier mai multe masini aflate intr-o parcare din Sectorului 2. Deocamdata, 20 de persoane au depus plangere, dar numarul masinilor avariate ar putea fi mai mare.

Trei motive pentru care ar trebui sa mancati mai multe alimente picante

Stim ca ardeii iuti ofera aroma alimentelor, dar acestia au mai multe beneficii pentru sanatate. Noile cercetari arata ca acestia ar putea avea beneficii de combatere a tumorilor. Exista trei motive solide pentru care ar trebui sa luati in considerare adaugarea alimentelor picante in dieta.

Prefab vinde mai multe active, printre care o vila in Jupiter

Producatorul de materiale de constructii Prefab PREH), detinut de omul de afaceri Marian Petre Milut, vrea sa vanda mai multe active, printre care o vila de 12 camere din Jupiter si o statie de alimentare carburanti, suma atrasa urmand sa fie folosita pentru finantarea activitatii curente a firmei.

Doi artisti au creat scene din alimente in mai multe capitale europene, inclusiv Bucuresti

Doi artisti din Buenos Aires, designerul gastronomic Anna Keville si fotograful Agustin Nieto, au creat scene realizate din alimente in mai multe capitale europene, inclousiv Bucuresti, potrivit dailymail. co. uk.

Doua cutremure inregistrate in zona Vrancea in ultimele 24 de ore

Un cutremur de 2,7 pe scara Richter a fost inregistrat duminica dimineata in zona seismica Vrancea, in judetul Buzau, la ora 8:38. Seismul s-a produs la o adancime de 121 de kilometri, la 49 de kilometri.

Albii detin suprematia la Hollywood. Actritele latino, cele mai multe roluri nud

Un studiu care a luat in calcul cele mai bune 100 de filme produse in 2013, la Hollywood, releva ca actorii hispanicii sunt cel mai putin distribuiti in pelicule mai putin de 5%), in timp ce albii domina, cu un procent de 74%. 2013 a fost insa un an bun pentru actorii de culoare, puternic reprezentati in productii precum 12 ani de sclavie si Majordomul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )