Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mai multe gospodarii inundate, intr-o localitate din judetul Buzau

România Liberă România Liberă,
Mai multe gospodarii inundate, intr-o localitate din judetul Buzau

Zece case din localitatea buzoiana Parscov au fost inundate, duminica seara, ca urmare a unei ploi torentiale de scurta durata. Astfel, Grupa operationala din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Buzau a intervenit cu sase motopompe. continuă pe România Liberă

Traficul va fi restrictionat, in weekend, pe mai multe artere din Capitala

Mai multe proteste, procesiuni religioase, parade moto sau ale camioanelor, organizate in aer liber au impus restrictii in traficul din Bucuresti atat sambata cat si duminica, anunta Brigada Rutiera a Capitalei intr-un comunicat, potrivit News. ro.

Profit.ro: Ultima forma a noului sistem de salarizare bugetara: Profesorii isi vor suplimenta salariul de baza cu mai multe sporuri si indemnizatii

Profesorii isi vor suplimenta salariul de baza cu mai multe sporuri si indemnizatii, precum o indemnizatie pentru invatamantul special de 15%, o gradatie de merit de 25% si o indemnizatie de dirigentie, invatatori, educatoare, profesori pentru invatamantul primar sau prescolar de 10%, toate calculate la salariul de baza. Ei vor incasa si premii in bani, din 2018, releva ultima forma a proiectului privind salarizarea bugetarilor, obtinuta de Profit. ro.

Proteste in Franta: in mai multe orase s-au organizat mitinguri impotriva noii legi a muncii (VIDEO)

Ample proteste in Franta, impotriva noii Legi a muncii. Sute de oameni din mai multe orase franceze au iesit in strada, pentru a-si striga nemultumirea. Presedintele Francois Hollande si.

O falsa politista a inselat mai multe femei carora le-a promis locuri de munca in sistem

Caz incredibil in Suceava. La doar 19 ani, o tanara din Gura Humorului a reusit sa insele mai multe femei, dupa ce s-a dat drept politista.

Hackerul roman Guccifer a pledat vinovat in SUA pentru mai multe acuzatii, incluzand spargerea conturilor de email ale familiei Bush

Hackerul roman Marcel Lazar, cunoscut sub porecla Guccifer, a pledat vinovat in fata unei instante federale din statul Virginia la mai multe capete de acuzare.

Atentat sinucigas intr-o cafenea din Irak. Sapte persoane au murit

Cel putin sapte persoane au murit, duminica, dupa ce un atentator sinucigas s-a aruncat in aer printre tineri irakieni adunati intr-o cafenea din Mouqdadiya la nord-est de Bagdad.

Un tanar de 19 ani a furat un autobuz pe care soferul l-a lasat cu cheile in contact intr-o statie din Ploiesti

Un tanar de 19 ani a furat, sambata dupa-amiaza, un autobuz pe care soferul l-a lasat cu cheile in contact intr-o statie din Ploiesti, ulterior barbatul provocand un accident cu autovehiculul, in care nu se aflau calatori, potrivit News. ro.

Noul ministru al Sanatatii, sustinut de mai multe organizatii profesionale din sistemul medical

Alianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical, Federatia Sindicala Hipocrat si Sindicatul Promedica sustin masurile anuntate de ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu - se arata intr-un comunicat de presa comun al celor trei organizatii.

Ce se intampla cand stai mai multe ore pe zi cu mainile pe tastura. Sindromul poate sa apara la diverse profesii

Angajatii care lucreaza foarte multe ore la calculator sau care manevreaza utilaje in constructii, cum ar fi picamerele si masinile de gaurit, pot dezvolta sindromul de tunel carpian, din cauza ca trebuie sa tina mainile in aceeasi pozitie o perioada lunga de timp.

Un film horror din 1922 interzis in mai multe tari, una dintre suprizele weekendului la castel in cadrul Tiff 2016

Un controversat horror mut din anii 20, acompaniat live de un artist islandez si o orchestra, si un documentar fascinant despre lumea circului, pe muzica celor de la Sigur Ros, sunt cateva dintre surprizele programului Weekend la Castel, la Festivalul International de Film Transilvania 27 mai 5 iunie).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )