Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mai multe persoane au fost ucise si ranite in urma unei explozii puternice la Ministerul yemenit al Apararii

Antena3 Antena3,
Mai multe persoane au fost ucise si ranite in urma unei explozii puternice la Ministerul yemenit al Apararii

Update 11:10 - O sursa militara a declarat pentru agentia Reuters ca cel putin 20 de oameni au fost ucisi in explozia de la sediul Ministerului yemenit al Apararii, iar alte cateva zeci au fost. continuă pe Antena3

Mai multe persoane au fost ucise in ranite in urma unei explozii puternice la Ministerul yemenit al Apararii

O puternica explozie a zguduit, joi dimineata, sediul Ministerului yemenit al Apararii, care se afla in centrul capitalei Sanaa, informeaza AFP, citata de Agerpres. Autoritatile din Yemen nu au oferit.

Scandal la Pungesti intre jandarmi si localnici: Mai multe persoane au fost lovite si luate cu dubele

Scandal la Pungesti intre fortele de ordine si localnici. Sute de jandarmi sunt prezenti la fata locului, iar mai multi dintre localnici au fost luati cu dubele pentru faptul ca au blocat drumul. Scandal.

Scandal la Pungesti intre jandarmi si localnici: Mai multe persoane spun ca au fost lovite si luate cu dubele. Jandarmeria neaga

Asalt al fortelor de ordine la Pungesti, acolo unde localnicii spun ca jandarmii i-au batut crunt. De partea cealalta, reprezentantii jandarmeriei spun ca nu a fost o interventie in forta si ca au actiona.

FOTO Mai multe persoane din judetele Neamt, Cluj si Galati vindeau obiecte de artizanat si CD-uri in Arad fara a detine acte

Mai multe persoane cu domiciliul in judetele Neamt, Cluj si Galati, au fost gasite de politistii locali, pe soseaua de centura DN 7 Nord-Vest, in zona CET, comercializand diverse obiecte de artizanat si CD-uri fara a poseda acte in acest sens.

Mai multe utilaje de constructii furate din Belgia, gasite in Suceava, in urma unor perchezitii

Mai multe utilaje de constructii ce au fost furate din Belgia, au fost gasite, miercuri, in urma perchezitiilor faxcute in mai multe localitati din judetul Suceava, informeaza Mediafax. Ionut Epureanu,.

Noua romani au pagubit UE cu 500.000 de euro, dupa ce au infiintat mai multe ferme de vaci fictive

Noua persoane din Ialomita au reusit sa pacaleasca Uniunea Europeana si sa incaseze ilegal, timp de 3 ani, aproape o jumatate de milion de euro, dupa ce au infiintat doar pe hartie mai multe ferme de.

George Costin, fost secretar de stat pentru revolutionari, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru mai multe infractiuni

George Costin, fost secretar de stat pentru problemele revolutionarilor, a fost condamnat la sapte ani de inchisoare epntru mai multe infractiuni, informeaza Mediafax. Magistratii Curtii de Apel Pitesti l-au.

Ploi puternice si alunecari de teren in Sicilia. Mai multe cladiri si drumuri au fost distruse

O alunecare de teren produsa in Sicilia a distrus mai multe cladiri si drumuri. Dupa zile intregi de ploi torentiale si inundatii, asfaltul s-a crapat si mai multe cladiri s-au scufundat pur si simplu in.

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din tara din cauza cetii.

Pe mai multe drumuri din tara, mai ales din judetele Timis, Arad, Hunedoara si Caras Severin se circula cu dificultate din cauza cetii, care pe alocuri reduce vizibilitatea sub 50 de metri, arata Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Avand in vedere cele mentionate, cei de la volan trebuie sa adopte o conduita preventiva pe toata durata deplasarii pe drumurile publice. Este necesar sa se ruleze cu viteza redusa, adaptata permanent conditiilor de drum, iar fiecare manevra in trafic sa se faca .

HARTA Strategia de autostrazi pana in 2018: Guvernul vrea mai multe autostrazi mici, printre care si una care sa lege Bucuresti de Alexandria - fieful lui Liviu Dragnea, in loc sa finalizeze coridorul european de la Sibiu la Pitesti

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, in Parlament, strategia nationala pentru constructia de autostrazi pana in 2018. Unim practic toate regiunile istorice si asiguram iesirile la granitele spre Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova, a declarat Ponta. Planurile prezentate de premier indica faptul ca prin fondurile europene neambursabile alocate coridoarelor prioritare europene, guvernul opteaza pentru mai multe tronsoane de autostrada in zone precum Craiova - Calafat sau Bucuresti - Alexandria fieful vicepremierului Liviu Dragnea), in loc sa completeze si sa finalizeze coridorul prioritar Sibiu - Pitesti, care ar lega Capitala si orasul-port Constanta de autostrazile din UE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )