Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe puncte de prim ajutor au fost instalate in Bucuresti: Vor fi functionale pe toata durata caniculei

B1 B1,
Mai multe puncte de prim ajutor au fost instalate in Bucuresti: Vor fi functionale pe toata durata caniculei

In sectorele 3 si 6 ale Capitalei au fost instalate mai multe puncte de prim ajutor ce urmeaza sa fie functionale pe toata durata caniculei, relateaza Mediafax. Punctele dispun de cadre medicale, climatizare,. continuă pe B1

Canicula prognozata pentru zilele urmatoare activeaza cele zece centre de prim-ajutor pentru disconfort termic

Cele zece centre de prim-ajutor sunt amplasate in incinte aclimatizate, dupa cum urmeaza: Billa 4 magazinul Winmarkt), Carrefour - Potcoava de Aur, Carrefour - Micro 19, Market XXL, Billa 2, Kaufland 2, Penny Market - Micro 17, Billa 3 - Micro 16 si in halele de legume si fructe din Piata Centrala si cea din Tiglina I.

DNA Dosarul lui Voiculescu se umfla. Mai multe firme au depus plangere pentru santaj.

Mai multe firme au sesizat Directia Nationala Anticoruptie ca au fost santajate de ANTENA, fiind obligate sa incheie contracte de publicitate pentru a nu le fi terfelita imaginea pe posturile TV ale trustului infiintat si controlat din umbra de Dan Voiculescu, spun surse judiciare. Practic, e vorba de mai multe autodenunturi. Scandalul a pornit insa de la denuntul administratorului RCSRDS, Ioan Bendei, care acuza ca era amenintat cu dezvaluiri compromitatoare daca nu semna un .

Mai multe tezaure din dosarul monedelor dacice, urmarite prin Interpol.

Mai multe tezaure din dosarul celor cinci monede dacice recuperate recent de autoritatile romane sunt cautate, in continuare, prin Interpol, informeaza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), potrivit Mediafax. Potrivit sursei citate, sunt urmarite astfel in continuare, prin Interpol, un tezaur de monede Lysimach, din aur 30 de kilograme), din care s-au recuperat 31 piese, un tezaur de monede Koson din aur 25 de kilograme), din care s-au recuperat 700 piese, cinci .

Ce vezi in aceasta fotografie? Imaginea asta spune mai multe despre tine, decat ai vrea tu sa arati

Suntem unici si gandim diferit. Acelasi obiect poate fi vazut din mai multe perspective de un numar de indivizi, iar personalitatea fiecaruia difera de la om la om. Asa ca aceasta fotografie postata pe Reddit a.

Valcea. Mai multe cadre medicale, ARESTATE. Vezi de ce.

Zece persoane, intre care medici, administratori de farmacii si asistente medicale din Ramnicu Valcea si Craiova, sunt cercetate dupa ce, in perioada februarie 2012 - iulie 2013, au prescris in mod fictiv retete compensate pentru a frauda bugetul CNAS, informeaza Mediafax. Patru dintre acestea au fost arestate. Potrivit reprezentantilor Politiei Valcea, patru dintre cele zece persoane cercetate in acest caz si care au fost audiate, joi seara, la sediul DIICOT Valcea, au fost initial retinute, .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )