Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe zone din Ilfov raman fara curent electric, miercuri

România Liberă România Liberă,
Mai multe zone din Ilfov raman fara curent electric, miercuri

Alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din judetul Ilfov, va fi intrerupta, miercuri, Enel Distributie Muntenia anuntand ca aceasta masura a fost luata, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie. continuă pe România Liberă

Protest al soferilor de taxi in mai multe orase din Europa impotriva aplicatiei de smartphone Uber

Soferii de taxi vor sa transforme miercuri in parcari uriase mai multe orase din Europa, printre care Londra, Madrid si Berlin, pentru a protesta fata de aplicatia pentru smartphone Uber, care face legatura intre pasageri si soferii unor masini dispusi sa ofere contra cost servicii de transport.

METEO Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla marti sub Cod galben de furtuna fiind anuntate cantitati de apa care pot atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului.

UPDATE Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara. Judetul Bacau se afla sub Cod portocaliu

Mai multe judete din tara se afla marti sub Cod galben de furtuna fiind anuntate cantitati de apa care pot atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului. Zona de munte a judetului Bacau se afla, pana la ora 18. 00, sub Cod portocaliu de furtuna.

Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis duminica o atentionare nowcasting Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari ale vantului valabila pentru mai multe judete din tara.

UPDATE Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis duminica o atentionare nowcasting Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari ale vantului valabila pentru mai multe judete din tara. De asemenea, in Harghita este cod galben de inundatii pana la sfarsitul zilei.

INFOTRAFIC. Mai multe drumuri din tara au restrictii de circulatie din cauza alunecarilor de teren

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anuta ca exista drumuri cu circulatia intrerupta din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren. Printre areterele afectate se numara DN1, DN67B, DN 65, DN 64 si DN7.

Geanta suspecta gasita in curtea Sinagogii din Focsani: Mai multe strazi au fost inchise

O geanta suspecta a fost descoperita, marti, in curtea Sinagogii dinFocsani, autoritatile decizand sa inchida mai multe strazi din zona. Mai multi angajati aiSRI au ajuns la fata locului,.

Cod galben de ploi si vijelii pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi si grindina pentru doua judete din tara.

Ea este cea mai FRUMOASA femeie din America. Nu e de mirare ca a iesit castigatoarea concursului de Miss

Un trup fara defect, un chip de o frumusete iesita din comun, abilitati de comunicare si inteligenta - acestea au fost ingredientele care au facut din Nia Sanchez noua Miss America. Mai multe fotografii care.

Perturbari de trafc in Franta, in urma unei greve initiate de mai multe sindicate feroviare

Mai multe sindicate feroviare au initiat, miercuri, o greva pe caile ferate franceze, cauzand mari perturbari de trafic, scrie AFP. Protestul acestora este insotita de un protest al taximetristilor fata de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )