Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mai multi fosti generali americani cer inchiderea centrului de la Guantanamo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multi fosti generali americani cer inchiderea centrului de la Guantanamo

Treizeci si unu de generali si amirali americani in retragere au cerut, ieri, presedintelui american sa faca totul pentru inchiderea centrului militar de detentie de la Guantanamo, potrivit unei scrisori publicate de organizatia Human Rights First, citata de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Fosti generali americani solicita inchiderea Guantanamo.

31 de generali si amirali americani in retragere au solicitat marti presedintelui american sa faca totul pentru inchiderea centrului militar de detentie de la Guantanamo, relateaza AFP, conform Mediafax. Salutand dorinta lui Barack Obama de a inchide centrul militar de detentie din enclava din Cuba, fostii ofiteri amintesc, potrivit unei scrisori publicate de organizatia Human Rights First, ca Guantanamo nu serveste intereselor Americii si va continua sa submineze securitatea tarii atat .

Mai multi membri ai Congresului american considera ca Snowden a fost sprijinit de o putere straina in dezvaluirile sale

Mai multi membri importanti ai Congresului american considera ca Edward Snowden ar fi fost ajutat de o putere straina sa dezvaluie informatiile despre operatiunile de spionaj desfasurate de SUA, informeaza.

Se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost desfigurat cu rangile de mai multi romi. Trecatorii filmau bataia

Bataie ca-n filme in centrul unui oras din judetul Timis. Un barbat se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost desfigurat de mai multi rromi. Acestia l-au lovit cu rangi, bate si au adus chiar si o.

Zeci de fosti generali si amirali americani ii cer lui Obama sa inchida Guantanamo

31 de generali si amirali americani pensionati i-au cerut marti presedintelui Barack Obama sa faca tot posibilul pentru a inchide inchisoarea de la Guantanamo intr-un timp cat mai scurt cu putinta, potrivit unei scrisori deschise publicate de Human Rights First, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )