Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mai multi membri din conducerea de varf a Twitter pleaca din companie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai multi membri din conducerea de varf a Twitter pleaca din companie

Un numar de patru directori ai Twitter vor pleca din companie, a anuntat duminica seara directorul general Jack Dorsey, pe reteaua de socializare, acestea fiind cele mai mari schimbari din conducere de la revenirea sa in functie, in conditiile in care. continuă pe Wall-Street Ro

Atac armat in Canada. Cinci morti si mai multi raniti

Un atac armat, produs in Canada, s-a soldat cu patru morti si mai multi raniti.

SIF Transilvania, cea mai mica scadere din BET-FI, in ciuda scandalului

Actiunile SIF3 Transilvania au inregistrat cea mai mica pierdere din cadrul indicelui BET-FI de -2,92%, raportata la euro), in intervalul 14-21 ianuarie, in ciuda scandalului iscat, la finalul anului trecut, intre un grup de actionari, coagulat in jurul omului de afaceri Constantin Fratila, si conducerea societatii.

Google Street View te duce in cel mai inalt punct din Europa

Cei de la Google va ofera acum posibilitatea de a admira cel mai inalt varf din Europa. Dupa ce Machu Picchu, Petra, Muzeul Britanic si campiile din Noua Zeelanda, cei de la Google ne ofera posibilitatea de a admira acum cel mai inalt varf din Europa cu ajutorul Google Street View. Compania cu sediul in [].

Cei mai faimosi tatari din sportul romanesc

Uniunea Democrata a Tatarilor Turco Musulmani din Romania a gazduit duminica, 24 ianuarie, o manifestare dedicata Tatarilor din elita sportului romanesc. in prezenta a peste 100 de membri ai comunitatii au vorbit despre sport si beneficiile acestuia campioni precum Aihan Omer, Ilhan Mustafa, Enis Murtaza, Edris Fetisleam sau Elvir Ziadin.

Strainii din inima Ardealului. La Cluj traiesc oameni din 108 tari ale lumii. Ce nationalitate au cei mai multi

La sfarsitul anului trecut, Clujul figura drept casa, in evidentele politistilor, pentru circa 7. 000 de straini. Vorbim de cetateni in 108 tari, din state ale Uniunii Europene si din tari care nu fac parte din UE.

Germania: Mai multi raniti in urma unei incaierari intr-o tabara de refugiati

Mai multe persoane au fost ranite sambata noaptea intr-o altercatie in care au fost implicate circa 200 de persoane intr-o tabara de refugiati din zona localitatii Leimen, in sud-vestul Germaniei, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

Business Report: Epopeea creantei Libia: Instanta a taiat la jumatate pretentiile Fiscului fata de cel mai mare datornic din Romania; Negocierile au esuat. Gunoaiele nereciclate, aruncate in bratele lui Ciolos; Cifrele inseamna oameni: peste 1.100 dintre

Angajatii Renault din Algeria, trimisi in somaj tehnic din cauza frigului din Romania Echipele de montaj de la uzina Renault de la Oran Algeria) sunt in somaj tehnic. BCE ar putea reextinde in martie programul de relaxare cantitativa Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europene BCE), a precizat vineri, la.

Alphabet, fostul Google, e aproape cea mai valoroasa companie din univers

2015 a fost un an important pentru Google. Si-au schimbat, numele, logo-ul si s-au impartit in vreo alte cateva firme mai mici care sa intre sub umbrela Alphabet. in urma masivei miscari de descentralizare, Google va depasi in curand ca valoare gigantul din Cupertino: Apple. Conform New York Times, Google are acum o valoare de [].

Una dintre cele mai cunoscute cladiri din Bucuresti, scoasa la vanzare. Cat costa imobilul

Regatta Real Estate, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara cu capital romanesc, a scos la vanzare doua cladiri emblematice din Bucuresti, cea mai scumpa dintre ele avand un pret de.

Avertismentul apocaliptic transmis de unul dintre cei mai mari investitori din lume. Totul se va prabusi

Economia Chinei se indreapta spre o aterizare dura, care va inrautati presiunile deflationiste la nivel global, va trage in jos cotatiile actiunilor si va creste preturile obligatiunilor guvernamentale din.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )