Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mai multi pasageri pe aeroporturile aeropene decat pe cele non-UE

România Liberă România Liberă,
Mai multi pasageri pe aeroporturile aeropene decat pe cele non-UE

Numarul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile europene in luna octombrie a crescut cu 5,5%, fata de anul trecut. Astfel, traficul raportat pe aeroporturile din UE a fost mai mare decat cel din afara tarilor din afara Uniunii Europene, pentru prima data in ultimii opt ani, conform ACL Europe, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

SUA: De Black Friday si Thanksgiving cumparaturile online de pe calculoare, mai mari decat cele de pe smartphone-uri

Cu ocaziua editiei din acest a Black Friday si a sarbatorii de Thanksgiving cumparaturile online realizate de pe calculator au fost mai mari decat cele de pe smartphone-uri. Cumparatorii online au cheltuit. in medie, 135 dolari prin intermediul calculatorului, fata de 116 dolari in cazul utilizatorilor de tablete si smartphone-uri. Datele au reiesit in urma cercetarii efectuate de IBM Digital Analytics Benchmark, care a analizat, in timp real, milioane de tranzactii online realizate de 800 de retaileri.

Promo-LEX: Alegerile din acest an au fost mai bune decat cele din 2010

Din punct de vedere tehnic si logistic, alegerile din acest an au fost mai calitative decat ultimele alegeri parlamentare, desi acestea s-au desfasurat cu unele incalcari, a spus seful efortului de monitorizare Promo-LEX, Pavel Postica, la o conferinta de presa la IPN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )