Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mai multi profesori universitari il acuza pe ministrul Educatiei pentru declaratiile privind plagiatul in mediul academic

Hotnews Hotnews,
 Mai multi profesori universitari il acuza pe ministrul Educatiei pentru declaratiile privind plagiatul in mediul academic

Peste 50 de profesori universitari au publicat o scrisoare deschisa in care-l acuza pe ministrul Educatiei pentru declaratiile tolerante privind plagiatul in mediul academic. Ne-a consternat pe toti faptul ca, in calitatea de nou ministru al educatiei si de rector al unei universitati de stat, ati minimalizat nepermis frauda academica prin declaratii publice inca de la investirea in functie, se arata in scrisoarea deschisa. continuă pe Hotnews

Cercetatorii solicita DEMISIA ministrului Pamblica: DE CE sa le mai cerem elevilor sa invete romaneste corect, daca Ministrul Educatiei DA DOVADA de incapacitate verbala?

Asociatia cercetatorilor romani Ad Astra solicita demisia lui Valentin Popa din functia de Ministru al Educatiei pentru incompetenta grosolana demonstrata la audierea din comisia parlamentarain.

Decanul de la Litere, despre ministrul Educatiei: imi aminteste de Vanghelie citind meniul de Revelion (VIDEO)

Emil Ionescu, decanul Facultatii de Litere a Universitatii din Bucuresti, a vorbit, intr-un interviu pentru HotNews despre greselile gramaticale prin care a devenit celebru noul ministru al Educatiei, Valentin.

Fenomen straniu in Rusia! Din ce in ce mai multi bogatasi renunta la avere pentru a se muta in salbaticie

Isterie in Rusia: mii de osmeni bogati abandoneaza orasele si se retrag in zone izolate, pentru a-si duce viata cat mai departe de civilizatie. Traiesc in colibe, mananca doar ce cultiva si isi cresc.

Calitatile unui lider eficient: Patru strategii pe care cei mai multi manageri le aplica

Una dintre cele mai dificile tranzitii pe care trebui sa le faca liderii este trecerea de la a face la a conduce. In momentul in care trebuie sa gestioneze o echipa/un proiect, un manager va face din ce in ce mai putina munca si.

ULUITOR! Ce-au facut mai multi SUPORTERI romani dupa RETRAGEREA Simonei Halep de la meciul din Fed Cup! Pe OLX s-au pus la VANZARE ...

Dezamagiti ca Simona Halep nu va mai evolua la meciul cu Canada din Fed Cup, dupa accidentarea suferita la Asutralian Open, multi suporteri romani si-au pus biletele la vanzare pe OLX. 8500 de spectatori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )