Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mai multi senatori vor participa la vizita lui Ponta in EAU, Arabia Saudita, Qatar si Kuweit

Adevărul Adevărul,
Mai multi senatori vor participa la vizita lui Ponta in EAU, Arabia Saudita, Qatar si Kuweit

Mai multi senatori, printre care Ilie Sarbu si Titus Corlatean, il vor insoti pe premierul Victor Ponta in vizita oficiala din Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite EAU), Qatar si Kuweit, in perioada 29 aprile - 5 mai. continuă pe Adevărul

Horoscopul lunii mai 2015: Capricornii vor avea parte de victorii importante in a doua parte a lunii

Horoscopul lunii mai 2015. Luna mai este o luna a armoniei pentru cei mai multi dintre nativi. Lucrurile merg bine la locul de munca pentru majoritatea acestora, iar relatiile personale infloresc odata cu primavara.

INS: Romania, o tara populata de mai multi batrani decat tineri. Specialistii avertizeaza ca aceasta situatie poate afecta grav economia

Romania ramane fara tineri. Pentru prima data de la Revolutie, in tara noastra traiesc mai multi batrani decat adolescenti. Cel putin asta reiese din ultimele date ale Institutului National de.

Indonezia: Mai multi pasageri au fost raniti, dupa o evacuare de urgenta a unui avion

In Indonezia, mai multi pasageri au fost raniti vineri dupa ce un avion, operat de Lion Air, a fost evacuat pe pista aeroportului, relateaza DPA, citat de Agerpres. Purtatorul de cuvant al Ministerului.

Iohannis: Romania este dispusa sa trimita mai multi experti in zona Marii Mediterane

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri seara, dupa reuniunea extraordinara a Consiliului European, ca este necesara solidaritatea cu statele riverane Marii Mediterane in privinta migrantilor si a spus ca Romania este dispusa, daca se solicita, sa trimita mai multi experti in zona, potrivit surselor din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )