Libnet.ro
UNICEF

06:00

Au mai ramas 3 zile pana la Startup Weekend Romania!.

România Liberă România Liberă,
Au mai ramas 3 zile pana la Startup Weekend Romania!.

Bucuresti, 6 noiembrie. Doar trei zile ne mai despart de Startup Weekend Romania, eveniment in cadrul caruia peste 80 de participanti vor pune bazele propriilor afaceri sub indrumarea unor mentori de calibru international. Ultimele locuri la eveniment pot fi rezervate prin inregistrarea pe site-ul http://romania. startupweekend. org. Organizat in cadrul Bucharest Tech Feast, Startup Weekend este un eveniment de 54 de ore care aduce impreuna tineri pasionati de antreprenoriat care formeaza . continuă pe România Liberă

Mai sunt 3 zile pana la Wowzapp Hackatlon-ul de Windows

Numai maine nu-i poimaine si incepe hackatlon-ul WOWZAPP, cea mai mare competitie care se desfasoara simultan in aproape 100 de locatii in lume. Anul acesta evenimentul este programat sa inceapa pe 9 Noiembrie ora 19:30, ora romaniei, iar in bucuresti va avea loc la HUB Bucuresti, Piata Unirii, strada halelor nr. Acum ca v-am dat toate detaliile despre ora si locatie sa va explic si ce reprezinta aceasta competitie. Scopul principal este crearea de aplicatii pentru Windows. Se .

Moment istoric pentru americani: Au mai ramas cateva ore pana la aflarea noului presedinte. Vezi cat costa alegerile din SUA

Americanii sunt asteptati la urne, cu ocazia alegerilor prezidentiale cu numarul 57 in America. Primii care au ajuns la vot sunt americanii de pe coasta de est. S-au deschis intre timp si urnele din partea.

Mai sunt doar 5 zile pana la concertul jazz al anului!

Hiromi: The Trio Project featuring Anthony Jackson si Simon Phillips vin pentru prima data in Bucuresti pe 10 Noiembrie incepand cu ora 21. 00 la Sala Radio intr-un concert organizat de Twin Arts in parteneriat cu Ambasada Japoniei. Foarte putine bilete mai sunt disponibile, va sfatuim asadar sa va grabiti sa le achizitionati din reteaua Eventim magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www. eventim. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )