Libnet.ro
UNICEF

20:00

Majoritatea institutiilor din Buzau vor fi inchise, vineri, de Sfanta Maria

Adevărul Adevărul,
Majoritatea institutiilor din Buzau vor fi inchise, vineri, de Sfanta Maria

Vineri, de Sfanta Maria, zi declarata nelucratoare pentru majoritatea salariatilor, mai multe unitati bugetare, dar si banci din Buzau vor fi inchise. Functionarii primariilor, ai Consiliului Judetean, ai unitatilor medicale si ai institutiilor subordonate ministerelor vor sta vineri acasa. continuă pe Adevărul

Ce strazi din Chisinau vor fi inchise timp de o saptamana, incepand de maine

Traficul rutier de pe trei tronsoane din Chisinau este sistat. Circulatia rutiera pe str. Mihail Sadoveanu, tronsonul cuprins intre strazile Alecu Russo si Petru Zadnipru, a fost suspendata, in perioada 12-15 august, pentru executarea lucrarilor de reconstructie a strazii Alecu Russo.

Seful PDL Cluj: Toti viceprimarii PSD din judet vor fi schimbati

Co-presedintele ACL Cluj, democrat-liberalul Daniel Buda, a declarat ca toti viceprimarii PSD din judet vor fi schimbati, in urma refacerii majoritatilor PDL-PNL din consiliile locale, relateaza Mediafax.

Peli, JLL: Toate fostele fabrici din Capitala vor deveni proiecte imobiliare

Intentia in cazul fostelor fabrici din Bucuresti este ca toate sa fie reconvertite in proiecte imobiliare, ne-a declarat Attila Peli, seful departamentului de terenuri din cadrul companiei de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle.

Daniel Buda: Toti viceprimarii PSD din Cluj vor fi schimbati

Co-presedintele Aliantei Crestin-Liberale ACL) Cluj, Daniel Buda, a declarat astazi ca in judet va incepe, saptamana viitoare, o actiune de refacere a majoritatilor PDL-PNL din consiliile locale, ce va atrage schimbarea tuturor viceprimarii PSD, scriu surse din presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )