Libnet.ro
UNICEF

08:30

Malaysia dezminte ca a detectat avionul disparut departe de ruta.

România Liberă România Liberă,
Malaysia dezminte ca a detectat avionul disparut departe de ruta.

Seful Fortelor Aeriene malaysiene a afirmat miercuri ca autoritatile nu exclud posibilitatea ca avionul de tip Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines a deviat inainte de a disparea, dar a dezmintit ca aparatul de zbor a fost detectat la sute de kilometri de traiectoria declarata, relateaza AFP, conform Mediafax. Fortele Aeriene nu au exclus posibilitatea unei abateri de la traiectorie in zbor, in sens opus, inainte ca avionul sa scape de radar, a declarat generalul Rodzali Daud, citat . continuă pe România Liberă

Malaysia a extins cautarea avionului in vest.

Malaysia a extins cautarile pentru localizarea avionului 777 al Malaysia Airlines, miercuri, in Marea Andaman, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Malaysia dezminte ca a detectat avionul disparut departe de ruta Ipoteza unei schimbari bruste a traseului, spre vest, a zborului MH370 care facea legatura intre Kuala Lumpur si Beijing si confuzia privind locul in care s-ar afla avionul sau posibila disparitie a aparatului au convins, de asemenea, Vietnamul sa suspende cautarile aeriene .

Vietnamul suspenda cautarea avionului Boeing 777.

Vietnamul a suspendat cautarile aeriene ale avionului de tip Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, relateaza AFP, conform Mediafax. In continuare, oficialii sustin ca asteapta clarificari din partea Malaysiei cu privire la o noua potentiala directie de cautari. Citeste si: Malaysia dezminte ca a detectat avionul disparut departe de ruta Am decis sa suspendam temporar unele activitati de cautare, in asteptarea unor informatii de la Malaysia, a precizat vicepremierul pentru .

Reuters: AVIONUL DISPARUT ar fi fost gasit de armata malaeziana in Stramtoarea Malacca

Armata malaeziana crede ca a descoperit prin radar avionul disparut al companiei Malaysia Airlines, in Stramtoarea Malacca, departe de locul unde aeronava a avut ultimul contact radio pe cand se afla deasupra Marii.

Radu Banciu, despre avionul disparut in Marea Chinei: Suntem ca intr-un roman de Agatha Christie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre avionul disparut in Marea Chinei. Suntem ca intr-un roman de Agatha Christie, e fabulos. Am aflat ca telefoanele.

China critica informatiile haotice privind avionul disparut.

China a criticat, miercuri, un flux de informatii destul de haotic in ancheta cu privire la disparitia de pe radare a unui avion de tip Beoing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Malaysia a extins cautarea avionului in vest Intrebat despre eventualitatea ca avionul sa fi schimbat directia de navigare inainte sa dispara, un purtator de cuvant al Ministerului chinez de Externe, Qin Gang, a declarat ca am luat nota de dezmintirea acestei .

Unul dintre pasagerii cu pasaport fals din avionul disparut este iranian.

Politia malaysiana l-a identificat pe unul din cei doi barbati care aveau pasaport fals la imbarcarea pentru zborul avionului Malaysia Airlines, disparut de pe radare de peste trei zile, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Boeing se implica in cautarea avionului apartinand Malaysia Airlines Este un iranian de 19 ani suspectat ca vrea sa migreze in Germania, arata politia. Nu credem ca ar fi membru al vreunei grupari teroriste si credem ca incerca sa emigreze in Germania, a .

Avionul disparut: Unul dintre pasagerii suspecti este iranian de 19 ani, fara legaturi teroriste

Politia malaysiana a anuntat marti ca l-a identificat pe unul dintre cei doi barbati imbarcati cu un pasaport fals la bordul unui avion Malaysia Airlines, disparut de pe radare de peste trei zile, precizand ca este un iranian de 19 ani suspectat ca.

Care a fost ultimul mesaj transmis din avionul disparut sambata

Ambasadorul malaysian la Beijing a precizat, in cadrul unei intalniri cu rudele pasagerilor chinezi, care a fost ultimul mesaj transmis de avionul Boeing 777, disparut de sambata, turnului de control. Ei bine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )