Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mama fetei care ar fi fost violata de sapte tineri, declaratii socante: S-a dus de bunavoie

Antena3 Antena3,
Mama fetei care ar fi fost violata de sapte tineri, declaratii socante: S-a dus de bunavoie

Cei sapte tineri acuzati ca au violat o fata de 16 ani au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, informeaza, joi, Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Dambovita. Suspectii si-au recunoscu. continuă pe Antena3

Mama fetei de 16 ani violata de sapte indivizi in Dambovita: Eu cred ca s-a dus cu cei sapte baieti de bunavoie

Sapte tineri cu varste cuprinse intre 17 si 24 de ani, din satul dambovitean Dragaesti, comuna Manesti, sunt cercetati pentru savarsirea infractiunilor de viol si lipsire de libertate in mod ilegal dupa ce au abuzat de o minora in varsta de 16 ani, din aceeasi localitate.

Clipe de groaza: O adolescenta de 16 ani a fost violata de sapte tineri (VIDEO)

O adolescenta de 16 ani din judetul Dambovita a trait momente de groaza. Fata, care se afla intr-un centru de plasament, a fost violata de sapte tineri, inclusiv de iubitul ei. Le-a povestit apoi.

Cazul violului din Vaslui se repeta. O minora de 16 ani a fost violata de sapte tineri

Cazul violului din Vaslui se repeta in Dambovita. Sapte tineri au violat o minora dintr-un centru de plasament. Fata era iubita unuia dintre ei, iar baiatul a chemat-o la el acasa. Acolo au ajuns si.

Cei sapte tineri acuzati ca au violat o fata de 16 ani au fost arestati preventiv

Cei sapte tineri acuzati ca au violat o adolescenta de 16 ani din Targoviste au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, informeaza B1 TV. 'Politistii specializati in investigatii.

Dambovita: Sapte tineri, arestati preventiv. Ei sunt acuzati ca au violat o tanara de 16 ani

Sapte tineri din Targoviste au fost arestati, pentru treizeci de zile, fiind acuzati ca au violat o tanara de 16 ani, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Dambovita.

O tanara a fost violata de 18 barbati, vecini cu ea intr-un sat din India

O femeie dintr-un sat din India a fost violata de un grup de 18 barbati, dupa ce acestia au intrat in locuinta ei. Victima a fost drogata de agresori, care locuiesc in acelasi sat cu ea, potrivit.

Copila de 13 ani care si-a trimis tatal dupa gratii pentru urmatorii opt ani: fetita a sunat la 112 dupa ce a fost violata

Dupa aproape opt luni de cand abuzurile sexuale comise de Ciprian-Constantin Nistor 37 ani) asupra propriei fiice de 13 ani au luat sfarsit, barbatul incestuos a fost condamnat la opt ani de inchisoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2643 seconds )