Libnet.ro
UNICEF

09:00

Managerul de la spitalul GROAZEI din Ploiesti A DEMISIONAT

Antena3 Antena3,
Managerul de la spitalul GROAZEI din Ploiesti A DEMISIONAT

Managerul Spitalului Judetean din Ploiesti, Adrian Strambeanu, a demisionat, vineri dimineata, in conditiile in care Antena 3 a prezentat in repetate randuri situatia mizerabila in care se afla unitatea pe. continuă pe Antena3

Fost demnitar PDL, contract de aproximativ O JUMATATE DE MILION DE LEI cu spitalul GROAZEI din Ploiesti

Noi afaceri necurate facute la Spitalul Judetean Ploiesti ies acum la iveala. Un fost inalt demnitar din Guvernul Boc, Bogdan Mihailescu, a incheiat un contract de aproape o jumatate de milion de lei cu spitalul.

Surse: Managerul spitalului GROAZEI din Ploiesti a fost suspendat din functie. Consiliul Judetean Prahova neaga informatia

Managerul Spitalului Judetean din Ploiesti, Adrian Strambeanu, a fost suspendat din functie, sustin mai multe surse. Concluziile preliminare ale anchetei de la Spitalul din Ploiesti indica faptul ca, desi i-au.

CJ Prahova s-a sucit: Managerul spitalului GROAZEI din Ploiesti NU mai poate fi eliberat din functie

Suspendarea managerului de la spitalul din Ploiesti provoaca haos. La doar o zi dupa ce reprezentantii Consiliului Judetean anuntau suspendarea din functie a lui Adrian Strimbeanu, la cererea subsecretarului de.

Managerul spitalului GROAZEI din Ploiesti trimite bolnavii la CAS sa recupereze banii cheltuiti pe medicamente

Managerul Spitalului din Ploiesti, Adrian Strambeanu, nu vede nicio problema in faptul ca pacientii isi cumpara singuri medicamente. intr-o conferita de presa sustinuta in incinta spitalului, managerul l.

Managerul spitalului GROAZEI din Ploiesti a fost SUSPENDAT din functie, la cererea lui Raed Arafat

03 - Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Prahova, Laurentiu Rebega, a declarat ca, la propunerea secretarului de stat Raed Arafat, conducerea CJ a decis suspendarea din functie a managerului.

Managerul Spitalului Judetean din Ploiesti a demisionat

Managerul Spitalului Judetean din Ploiesti, Adrian Strambeanu, a demisionat, in aceasta dimineata, potrivit surselor de presa.

Scandalul de la Spitalul din Ploiesti: Managerul nu poate fi suspendat.

Managerul Spitalului din Ploiesti nu poate fi suspendat pe durata anchetei din cauza clauzelor contractuale, a anuntat vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova, Sebastian Danielescu, potrivit B1 TV. Vicepresedintele Sebastian Danielescu spune ca nu a primit niciun document oficial din partea Ministerului prin care sa se ceara suspendarea, asta desi ieri Raed Arafat a declarat ca a cerut acest lucru. E un contract de mangement care nu poate fi incalcat. Pentru ca e un contract legal, .

Ministrul Sanatatii: Ar fi normal ca managerul Spitalului Judetean Ploiesti sa fie suspendat. Am facut apel public, Consiliul Judetean decide

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, sustine ca ar fi normal ca managerul Spitalului Judeten de Urgenta SJU) din Ploiesti sa fie suspendat si chiar a facut un apel public in acest sens, precizand insa ca decizia apartine Consiliului Judetean.

Managerul Spitalului Judetean Ploiesti, inca in functie la numai 24 de ore de cand a fost anuntata suspendarea lui

Managerul Spitalului Judetean Ploiesti, Adrian Strimbeanu, despre care conducerea Consiliului Judetean CJ) a anuntat marti ca va fi suspendat din functie dupa solicitarea facuta de secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Read Arafat, este in continuare in functie. Reprezentantii CJ pretind ca in contractul acestuia nu exista o prevedere privind suspendarea.

Povesti ingrozitoare spuse de pacientii care trec prin spitalul GROAZEI. Cum arata bucataria si baia, locuri ce ar trebui sa fie fara PATA

Bolnavii care ajung la spitalul din Ploiesti sunt internati in conditii groaznice. Pacientii trebuie sa-si faca dus in bai pline de mizerie. Mai mult, bucataria arata infiorator, peretii si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )