Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un mandat european de arestare a fost emis pe numele fostului deputat UDMR Marko Attila

B1 B1,
Un mandat european de arestare a fost emis pe numele fostului deputat UDMR Marko Attila

Un mandat european de arestare a fost emis de judecatori pe numele fostului deputat Marko Attila, care nu se afla in acest moment in Romania si in cazul caruia s-a dispus arestarea preventiva, informeaza. continuă pe B1

Mandat european de arestare, emis pe numele lui Marko Attila

Judecatorii au emis un mandat european de arestare pe numele fostului deputat Marko Attila, dupa ce anterior se dispusese arestarea preventiva a acestuia, iar el nu a fost gasit de oamenii legii, potrivit unor surse.

Mandat EUROPEAN de arestare, pe numele lui Marko Attila

Judecatorii au emis un mandat european de arestare pe numele fostului deputat Marko Attila, dupa ce anterior se dispusese arestarea preventiva a acestuia, iar el nu a fost gasit de oamenii legii, potrivit unor surse din Politia Romana, informeaza Mediafax.

Vasile Ciurchea, presedintele CNAS: Cetatenii care nu au ridicat cardul de sanatate, dar cardul apare in sistem ca a fost emis, primesc servicii medicale. Sistemul nu a fost blocat, a fost o intarziere in raspuns

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, a declarat, luni, ca nu exista un blocaj in sistemul de validare a cardurilor de sanatate, el admitand insa ca a fost o intarziere in raspuns, dar in niciun caz nu a fost blocat. Vasile Ciurchea a tinut sa clarifice si situatia pacientilor care nu au intrat inca in posesia cardului: el a explicat ca acel cetatean care apare in sistem ca avand cardul emis, are dreptul la servicii medicale, iar celui care acorda asistenta medicala ii este decontata valoarea. Daca cineva nu a intrat in posesia cardului, acesti pacienti nu trebuie sa isi faca griji, pentru ca vor primi servicii medicale. Am vazut tot felul de anunturi: de la 1 mai nu mai primiti servicii medicale, nu primiti reteta fara card, a declarat presedintele CNAS.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )