Libnet.ro
UNICEF

18:30

Manifestarile organizate de Ziua Romaniei la Vaslui: parada militara, spectacol folcloric, expozitii si concursuri

Adevărul Adevărul,
Manifestarile organizate de Ziua Romaniei la Vaslui: parada militara, spectacol folcloric, expozitii si concursuri

Ziua Nationala a Romaniei, evenimentul cel mai important din calendarul de suflet al romanilor este marcat de catre Primaria municipiului Vaslui in fiecare an prin activitati menite sa aproprie sufletele care simt romaneste. continuă pe Adevărul

FOTO Parada militara si spectacol folcloric gratuit de Ziua Nationala a Romaniei

Parada militara a deschis Ziua Nationala a Romaniei la Zalau. Sarbatoarea continua, de la ora 17. 00, cu un spectacol folcloric gratuit, ce va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau.

Ziua Nationala a Romaniei la Timisoara. Parada militara, concerte, luminile de sarbatori si Targul de Craciun

Ziua Nationala a Romaniei de la Timisoara va avea parte si de o parada militara, care se va desfasura pe Bulevardul Revolutiei, de la ora 11.

Ziua Nationala a Romaniei la Piatra Neamt: parada militara si spectacol de dans si muzica populara

Manifestariule dedicate Zilei Nationale a Romaniei vor avea loc la Piatra Neamt in Piata Stefan cel Mare. La festivitati vor lua parte si reprezentanti ai oraselor infratite din Republica Moldova, Ucraina si Turcia.

VIDEO Cum se distreaza bucurestenii de Ziua Nationala. Dupa parada militara oamenii sarbatoresc cu vin fiert si fasole cu ciolan

Astazi, de Ziua Nationala a Romaniei, bucurestenii au iesit in numar foarte mare pentru a se bucura de parada militara organizata in Piata Constitutiei din Capitala. Cei mai incantati au fost copiii, care au facut tot posibilul sa prinda un loc cat mai aproape de militarii care defilau.

FOTO Vasluienii nu au mai avut parte de parada spectaculoasa de Ziua Romaniei

De Ziua Romaniei, vasluienii nu au mai avut parte de parada militara spectaculoasa de anul trecut, cand au fost angrenati sute de militari si lucratori din cadrul structurilor Ministerului Administratiei si Internelor, iar blindatele, camioanele militare si masinile de interventii au facut spectacol pe srazile din oras.

A inceput PARADA MILITARA: 2.700 de militari si 280 de vehicule fac spectacol de Ziua Nationala

Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei a inceput in Piata Constitutiei din Capitala, in prezenta presedintelui in functie, Traian Basescu si a premierului Victor Ponta.

A inceput parada militara: 2.700 de militari si 280 de vehicule fac spectacol de Ziua Nationala

Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei a inceput in Piata Constitutiei din Capitala, in prezenta presedintelui in functie, Traian Basescu si a premierului Victor Ponta.

VIDEO Ziua Nationala la Slatina, marcata cu o fastuoasa parada militara

Ziua de 1 Decembrie 2014 a fost marcata la Slatina si in acest an cu mare fast. in ciuda vremii complet nefavorabile - polei, ger si ninsoare, cateva sute de participanti au tinut cu tot dinadinsul sa fie prezenti la manifestarile oficiale derulate cu acest prilej. O parada militara, in cadrul careia s-au regasit autovehicule de interventie ale Politiei, Jandarmeriei si Pompierilor, au reprezentat cireasa de pe tort.

1 Decembrie, cu parada militara si concerte. Trupa Talisman va incheia seria manifestarilor de la Satu Mare

Satmarenii care au liber de 1 Decembrie se pot bucura inca de dimineata de evenimentele organizate in ziua de sarbatoare la Satu Mare. Ziua va incepe cu depuneri de coroane si parada militara, iar spre seara vor avea loc o serie de concerte in centrul nou. Talisman va incheia seria manifestarilor.

VIDEO FOTOGALERIE Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei s-a incheiat. Din cauza vremii nefavorabile, aeronavele au ramas la sol

Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei s-a desfasurat luni in Piata Constitutiei din Capitala. La festivitati au luat parte presedintele in functie Traian Basescu si premierul Victor Ponta. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, secventa de defilare aeriana a fost anulata, aeronavele ramanand la sol. Amintim ca parada urma sa fie deschisa de evolutia, cu drapelul national, a unui elicopter MI-17, apartinand Ministerului Afacerilor Interne. La parada din acest an participat peste 2. 700 de militari, cu 280 de mijloace tehnice, din MApN, MAI, SRI si SPP, inclusiv detasamente de militari din Franta, Polonia, Republica Moldova, Turcia si Statele Unite ale Americii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )