Libnet.ro
UNICEF

05:30

Manifestatie de sustinere a primarului Radu Mazare

România Liberă România Liberă,
Manifestatie de sustinere a primarului Radu Mazare

Peste o suta de locuitori ai campusului social Henri Coanda, din Constanta, au participat, marti seara, pentru aproximativ doua ore, la o manifestatie de sustinere a primarului Radu Mazare, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

VIDEO ANI verifica averea primarului Radu Mazare

Agentia Nationala de Integritate ANI) a declansat marti procedura de verificare a modului in care primarul Constantei, Radu Mazare, si-a dobandit averea in ultimul mandat de edil, in perioada 2012-2014, au confirmat pentru Agerpres surse din Agentie.

Perchezitii la locuinta lui Radu Mazare si la Primaria Constanta. Mazare: Eu sunt in Bucuresti, ma duceam la DNA. Ponta: Radu Mazare rezista

Procurorii DNA au efectuat, marti, perchezitii la Primaria Constanta si la locuinta primarului Radu Mazare, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie. Potrivit unui comunicat al Primariei Constanta, perchezitiile la sediul institutiei au vizat constructia cartierului de locuinte sociale Henri Coanda din oras. Mazare urmeaza sa fie adus la sediul DNA din Bucuresti in cursul zilei de azi.

UPDATE. Perchezitii la Primaria Constanta si acasa la Radu Mazare, intr-un dosar de coruptie privind construirea unui campus social. DNA a inceput urmarirea penala in dosar

UPDATE 14:00 - Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a anuntat ca a fost inceputa urmarirea penala in dosarul in care au fost facute perchezitiile la locuinta primarului Radu Mazare.

Perchezitii in Dambovita, in cazul Radu Mazare

Procurorii DNA fac, marti, perchezitii in judetul Dambovita, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie ale primarului Radu Mazare. Directia Nationala Anticoruptie a emis un comunicat de presa marti, 8 aprilie, la ora 9.

Perchezitii la locuinta lui Radu Mazare si la Primaria Constanta. Mazare: Eu sunt in Bucuresti, ma duceam la DNA

Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Primaria Constanta si la locuinta primarului Radu Mazare, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie.

PRIMA reactie a lui Ponta dupa perchezitiile la edilul Constantei: Radu Mazare REZISTA, ca noi, toti ceilalti

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a comentat scurt informatia privind perchezitiile incepute de procurorii DNA in cazul primarului Radu Mazare, spunand ca 7,4 milioane nu cred ca reusesc pana in .

PRIMA reactie a lui Ponta dupa perchezitiile la Radu Mazare: 7,4 milioane nu cred ca reusesc pana in noiembrie

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a comentat scurt informatia privind perchezitiile incepute de procurorii DNA in cazul primarului Radu Mazare, spunand ca 7,4 milioane nu cred ca reusesc pana in .

Ponta, despre perchezitiile la Radu Mazare: 7,4 milioane nu cred ca reusesc pana in noiembrie

Premierul Victor Ponta a comentat scurt informatia privind perchezitiile incepute de procurorii DNA in cazul primarului Radu Mazare, spunand ca 7,4 milioane nu cred ca reusesc pana in noiembrie, referitor la numarul persoanelor care au votat pentru demiterea presedintelui Basescu, transmite Mediafax.

Perchezitii la Primaria Constanta si la locuinta lui Radu Mazare

Procurorii DNA fac, in aceasta dimineata, perchezitii la Primaria Constanta si la locuinta primarului Radu Mazare, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie, potrivit surselor de presa.

UPDATE Victor Ponta, despre perchezitiile DNA la Radu Mazare: Vor fi peste tot perchezitii, a fost un val si in 2012 dupa referendum. Eu il apreciez pe Radu Mazare, rezista

Victor Ponta a afirmat, intrebat de jurnalisti despre perchezitiile DNA in cazul primarului Constantei Radu Mazare, ca perchezitii vor fi peste tot, asa cum au fost si in 2012 dupa referendum. Si atunci oamenii au votat cu noi, a spus Ponta, care a afirmat ca Radu Mazare rezista si ca el il apreciaza foarte mult, asa cum o fac si locuitorii orasului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )