Libnet.ro
UNICEF

06:30

Manifestatiile din Brazilia, de dinaintea startului Cupei Mondiale, au dus la 18 arestari in orasele Belo Horizonte si Fotaleza

B1 B1,
Manifestatiile din Brazilia, de dinaintea startului Cupei Mondiale, au dus la 18 arestari in orasele Belo Horizonte si Fotaleza

Manifestatiile impotriva Cupei Mondiale din Brazilia au dus la 18 arestari in orasele Belo Horizonte si Fortaleza, in timp ce la Rio de Janeiro politia a intervenit pentru dispersarea fanilor argentinieni. continuă pe B1

Proteste violente cu doar cateva ore inaintea startului Cupei Mondiale! Politia a intervenit cu gaze lacrimogene!

Politia militara din Sao Paulo a intervenit cu gaze lacrimogene si grenade asurzitoare pentru a dispersa zeci de manifestanti, cu cateva ore inainte de inceperea Cupei Mondiale de fotbal.

Gafa la Rio: Steagul Romaniei, arbordat in Brazilia, inainte de inceperea Cupei Mondiale 2014

Selectionata Belgiei a avut parte de o surpriza neplacuta la sosirea la Rio, pentru Cupa Mondiala de fotbal 2014. Brazilienii au vrut sa-i surprinda pe belgieni, calificati in turneul final al Cupei Mondiale.

Gafa la Rio: Steagul Romaniei, arborat in Brazilia, inainte de inceperea Cupei Mondiale 2014

Selectionata Belgiei a avut parte de o surpriza neplacuta la sosirea la Rio, pentru Cupa Mondiala de fotbal 2014. Brazilienii au vrut sa-i surprinda pe belgieni, calificati in turneul final al Cupei Mondiale.

Messi, Neymar, Ronaldo. Cine va fi starul Cupei Mondiale din Brazilia?

Pregatita sau nu, Brazilia va fi tara asupra careia, peste cateva ore, vor fi atintiti ochii intregii lumi. Cea de-a 20-a editie a Cupei Mondiale va debuta odata cu meciul dintre echipa gazda si Croatia, o.

Brazilia si Croatia deschid cea de-a 20-a editie a Cupei Mondiale

Cea de-a 20 editie a Cupei Mondiale va incepe in aceasta seara, de la ora 23, la Sao Paulo, cu meciul dintre Brazilia, echipa gazda, si Croatia. Este startul unui turneu asteptat cu interes si curiozitate in.

Debutul Cupei Mondiale FIFA 2014 din Brazilia, marcat de Google printr-un logo special (VIDEO)

Google marcheaza, joi, printr-un logo special, debutul celei de-a 20-a editii a Cupei Mondiale FIFA, care este organizata in Brazilia. Doodle-ul se deschide cu o minge galbena, cu buline verzi - culorile de pe.

Doodle special de la Google pentru debutul Cupei Mondiale FIFA 2014 din Brazilia

Google marcheaza, joi, printr-un logo special, debutul celei de-a 20-a editii a Cupei Mondiale FIFA, care este organizata in Brazilia.

Google marcheaza debutul Cupei Mondiale din Brazilia

Motorul de cautare Google si-a schimbat logo-ul, joi, pentru a marca inceperea Cupei Mondiale din Brazilia. Ceremonia de deschidere este programata sa inceapa astazi, la ora 21. 00, iar partida de deschidere,.

Brazilia: 18 arestari in timpul manifestatiilor impotriva Cupei Mondiale

Optsprezece persoane au fost arestate, sambata, in timpul manifestatiilor impotriva Cupei Mondiale, la Belo Horizonte si Fortaleza, in timp ce la Rio de Janeiro politia a intervenit pentru dispersarea fanilor.

VIDEO Inovatia Cupei Mondiale din Brazilia: sprayul care dispare dupa un minut

Arbitrul japonez Yuichi Nishimura a folosit joi, pentru prima oara in istoria Cupei Mondiale de fotbal, o inovatie menita sa usureze sarcina jucatorilor care executa loviturile libere: sprayul care dispare la un minut dupa ce a fost pulverizat pe gazon. Arbitrul a trasat cu acest spray special o linie in fata zidului la exact 9,15 metri de locul din care urma sa fie executata lovitura libera. Odata ce linia a fost trasata, a fost practic imposibil ca zidul croat sa avanseze cativa pasi spre brazilianul Neymar.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )