Libnet.ro
UNICEF

10:30

Manny Pacquaio a luptat accidentat cu Floyd Mayweather

Online Sport Online Sport,
Manny Pacquaio a luptat accidentat cu Floyd Mayweather

La putine ore dupa incheiera meciului care i-a adus fata in fata pe Floyd Mayweather si Manny Pacquaio pentru o bursa de 300 milioane de dolari in Las Vegas a aparut o informatie interesanta cu privire la pugilistul filipinez. continuă pe Online Sport

Floyd Mayweather vs Manny Pacquaio. Victorie la puncte in unanimitate pentru Mayweather

Onlinesport. ro a transmis live text in aceasta pagina meciul secolului dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquaio. Confruntarea a avut loc in MGM Grand Hotel din Las Vegas pentru o bursa de 300 milioane de dolari, dintre care Mayweather isi va insusi 60 de procente indiferent de rezultat si Pacquaio diferenta. Un meci de 12 runde castigat la puncte prin decizie in unanimitate de catre Floyd Mayweather. Manny Pacquaio a fost pugilistul care a cautat mai mult sa loveasca, a fost mai activ in ring, in timp ce Mayweather a reusit o excelenta lupta tactica, fortand atat cat a fost nevoie, la jumatatea meciului si in runda a 11-a, pentru a-si asigura a 48-a victorie consecutiva din cariera. Americanul de 38 de ani a anuntat inca o data ca in septembrie va urca pentru ultima oara in ring.

Manny Pacquaio nu recunoaste victoria lui Floyd Mayweather: Am crezut ca am castigat. El nu a facut nimic

Manny Pacquaio s-a declarat nemultumit de decizia arbitrilor care i-au acordat in unanimitate victoria lui Floyd Mayweather si a adus argumente in favoarea sa spunand ca el a castigat de fapt meciul din Las Vegas.

Floyd Mayweather, prima reactie dupa meciul cu Manny Pacquaio

Vedeti mai jos ce a declarat Floyd Mayweather dupa victoria obtinuta la puncte in fata lui Manny Pacquaio in cel mai asteptat meci de box al ultimilor ani.

Floyd Mayweather, huiduit la cantarul oficial de dinaintea meciului cu Manny Pacquaio

Pugilistul american Floyd Mayweather a fost huiduit de spectatorii prezenti la MGM Grand Arena din Las Vegas, vineri, la cantarul oficial, in timp ce adversarul sau de la meciul de duminica dimineata, filipinezul Manny Pacquaio, a fost aclamat de fani.

VIDEO Floyd Mayweather, huiduit la cantarul oficial de dinaintea meciului cu Manny Pacquaio

Pugilistul american Floyd Mayweather a fost huiduit de spectatorii prezenti la MGM Grand Arena din Las Vegas, vineri, la cantarul oficial, in timp ce adversarul sau de la meciul de duminica dimineata, filipinezul Manny Pacquaio, a fost aclamat de fani.

Totul despre meciul secolului: Floyd Mayweather vs Manny Pacquaio

Ziua de 2 mai va ramane in istorie ca data celui mai mare eveniment sportiv desfasurat vreodata, iar lupta dintre americanul Floyd Mayweather si filipinezul Manny Pacquaio intruneste toate conditiile sportive si financiare pentru acest etalon.

Floyd Mayweather l-a invins pe Manny Pacquaio in meciul de box al secolului

Pugilistul american Floyd Mayweather l-a invins la puncte pe filipinezul Manny Pacquiao, duminica dimineata, la MGM Grand Arena din Las Vegas, intr-un meci la categoria supermijlocie.

Floyd Mayweather, fluierat de fani la cantarul oficial

Aroganta se plateste in sport, iar Floyd Mayweather a simtit-o pe propria piele la cantarul oficial dinaintea mareului meci cu Manny Pacquaio.

Floyd Mayweather- Manny Pacquiao. Tot ce trebuie sa stii despre Meciul secolului

Floyd Mayweather va boxa cu filipinezul Manny Pacquiao, in meciul secolului, la MGM Grand Arena din Las Vegas. Gala va avea loc duminica de la ora 04. Floyd Mayweather, in varsta de 37 de ani, este neinvins in 47 de meciuri, iar Manny Pacquiao, in varsta de 36 de ani, are 57 de victorii si cinci infrangeri in 64 de partide.

Leonard Doroftei, despre meciul dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao: Ia-ti-o tie, da-mi-o mie si tot asa

Floyd Mayweather l-a invins la puncte pe Manny Pacquiao, duminica dimineata, la MGM Grand Arena din Las Vegas, intr-un meci la categoria supermijlocie. Floyd Mayweather, in varsta de 37 de ani, este neinvins acum in 48 de meciuri, iar Manny Pacquiao, in varsta de 36 de ani, are 57 de victorii si sase infrangeri in 65 de partide.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )