Libnet.ro
UNICEF

11:30

Manolescu: Reducerea CAS cu un punct procentual presupune un efort bugetar de un miliard de lei anual

Hotnews Hotnews,
 Manolescu: Reducerea CAS cu un punct procentual presupune un efort bugetar de un miliard de lei anual

Reducerea contributiilor de asigurari sociale CAS) cu un punct procentual ar insemna un efort bugetar de un miliard de lei anual, a declarat marti Dan Manolescu, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice, citat de Agerpres. Estimarile pentru reducerea CAS cu un punct procentual sunt de un miliard de lei, a precizat Manolescu care a explicat ca reducerea cu cinci puncte procentuale a CAS de la 1 iulie ar presupune un efort bugetar de maxim 2,5 miliarde de lei pentru acest an. Dan Manolescu a mentionat, insa, ca decizia cu privire la reducerea CAS se va lua dupa discutiile din luna iunie cu reprezentantii institutiilor financiare internationale. continuă pe Hotnews

Misiunea FMI vine in Romania pe 2 iunie. Reducerea CAS cu 5 % la angajator, cea mai importanta tema a discutiilor

Misiunea FMI va veni la Bucuresti pe 2 iunie, pentru a treia evaluare a acordului stand-by. Cea mai importanta tema de discutie va fi reducerea CAS cu 5 % la angajator, de la jumatatea anului. Reprezentantii FMI.

Misiunea FMI vine pe 2 iunie la Bucuresti pentru a treia evaluare a acordului, cu discutii pe reducerea CAS

O misiune a Fondului Monetar International FMI) va veni la inceputul saptamanii viitoare la Bucuresti pentru a treia evaluare a acordului stand-by, cea mai importanta tema de pe agenda discutiilor cu autoritatiile vizand posibilitatea reducerii CAS cu 5 puncte procentuale de la jumatatea anului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )