Libnet.ro
UNICEF

17:00

MApN: Zece militari ucraineni raniti, adusi in Romania, pentru tratament si recuperare

Antena3 Antena3,
MApN: Zece militari ucraineni raniti, adusi in Romania, pentru tratament si recuperare

O aeronava militara C-27J Spartan care va avea la bord zece militari ucraineni raniti, ce vor beneficia de tratament si recuperare in Romania, va ateriza miercuri, in jurul orei 16,00, pe Baza 90 Transport . continuă pe Antena3

Zece militari ucraineni raniti, adusi in Romania pentru a primi ingrijiri medicale

Zece militari ucraineni raniti vor fi adusi la Bucuresti, miercuri, cu o aeronava militara C-27J Spartan. Acestia vor fi dusi la unitati spitalicesti din tara noastra.

Zece militari ucraineni raniti, adusi in Romania. Vor fi tratati in spitalele militare din tara

Zece militari ucraineni raniti au fost adusi in Romania, miercuri dupa-amiaza, cu o aeronava militara, pentru a fi spitalizati si tratati la Spitalul Militar Bucuresti si la alte spitale din.

Zece militari ucraineni raniti vor fi adusi miercuri in Romania pentru a primi ingrijiri medicale

Zece militari ucrainieni raniti vor fi adusi, miercuri, in Romania cu o aeronava militara pentru a fi spitalizati, informeaza Mediafax. Potrivit Ministerului Apararii Nationale MApN), zece militari.

Zece militari ucraineni raniti in razboi vor fi spitalizati in Romania

Zece militari ucraineni care au fost raniti in luptele din estul tarii vor fi adusi astazi in Romania, pentru a fi tratati la Spitalul Militar Central din Bucuresti si la alte unitati medicale din reteaua Ministerului roman al Apararii. Militarii ucraineni vor beneficia si de recuperare medicala in Romania.

Militari ucraineni, spitalizati in Romania

Zece militari ucraineni raniti vor fi adusi in Romania, miercuri dupa-amiaza, cu o aeronava militara, pentru a fi spitalizati si tratati la Spitalul Militar Bucuresti si la alte spitale din tara, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )