Libnet.ro
UNICEF

21:00

Maramuresul are cea mai inalta biserica de lemn din lume. Ce inaltime are curioasa constructie

Adevărul Adevărul,
Maramuresul are cea mai inalta biserica de lemn din lume. Ce inaltime are curioasa constructie

Manastirea Sapanta Peri, din Maramures, are cea mai inalta biserica de lemn din lume. Multi turisti o viziteaza, dar putin stiu ca Adevarul va prezinta povestea ei. continuă pe Adevărul

O romanca plecata de opt ani la munca peste hotare a castigat titlul de Cea mai buna asistenta medicala din Anglia

O romanca plecata de opt ani la munca peste hotare a castigat titlul de Cea mai buna asistenta medicala din Anglia. Lia Smochina a lucrat la Spitalul Judetean Bacau, iar in prezent este director.

Oracle a inchiriat 9 etaje din SkyTower

Oracle Romania, filiala locala a grupului american Oracle Corporation, a inchiriat 9 etaje din cladirea de birouri SkyTower, ceea ce reprezinta cea mai mare tranzactie imobiliara de acest gen de pe piata din Romania din 2015, arata un comunicat remis redactiei. Potrivit unor surse, contractul a fost incheiat pe o perioada de minim cinci ani, iar inchirierea unui etaj ar costa 1-1,5 milioane de euro pe an.

Cel mai vechi spital psihiatric din lume a devenit muzeu si galerie de arta

Cea mai veche institutie psihiatrica din lume, Bethlem Royal Hospital, aflata la periferia Londrei, a inaugurat in aceasta saptamana un muzeu si o galerie de arta care evidentiaza evolutia tratamentelor.

Ministerele Mitropoliei Moldovei. Cum este organizata cea mai influenta structura a Bisericii Ortodoxe Romane

Cea mai puternica financiar si influenta unitate teritoriala din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane are o structura complexa, in care sunt implicati mii de angajati.

Faze Tari: O lingurita din cea mai scumpa mancare din lume costa 40.000 de dolari. Care este alimentul de 300.000 de dolari pe kilogram; Sarbatoare in Republica. Presedintele Kim Jong-un si-a schimbat coafura! Acum tot internetul face mist de freza lui F

Cel mai bine pastrat secret din lume, in sfarsit dezvaluit. Un barbat sustine ca are reteta Coca Cola. Reteta Coca Cola contine o lista de ingrediente secrete, cunoscuta drept 7X - o lista de extracte din plante . Ce au descoperit cercetatorii despre oamenii care ocupa functii inalte? Partenerii lor ar trebui sa fie atenti. Cu cat oamenii ocupa functii mai inalte, cu atat ei sunt mai tentati sa devina infideli, afirma autorii unui studiu publicat in revista Sex Research.

Oscar 2015. Cea mai importanta gala a cinematografiei isi desemneaza castigatorii

Au inceput sosirile la cea mai importanta gala a cinematografiei, cea a premiilor Oscar. Cei mai apreciati actori de la Hollywood au sosit la teatrul Dolby, ce gazduieste evenimentul. Va fi un an bun chiar si pent.

Traian Basescu: Sper ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, este cea mai mare investitie politica a mea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, intr-un interviu televizat, ca spera ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, pentru ca aceasta este cea mai mare investitie politica a lui. Eu sper s.

Venezuela, tara cu cea mai neperformanta economie din intreaga lume

Venezuela este in acest moment, probabil, cea mai neperformanta economie, noteaza CNN. Cu o rata a inflatiei printre cele mai mari din lume, economia venezueleana pare sa fi intrat pe o spirala descendenta, din.

Clasament WTA: Halep, din nou pe 3. Begu, cea mai buna pozitie din cariera

Clasamentul WTA include si in aceasta saptamana patru jucatoare din Romania in top 100 mondial. Simona Halep a revenit pe locul ocupat saptamana trecuta, in timp ce Irina Begu ocupa cea mai buna pozitie a carierei.

Cea mai buna imagine cu Samsung Galaxy S6 de pana acum

Cei de la T-Mobile ne-au oferit cea mai buna imagine cu Samsung Galaxy S6 cu o saptamana inainte de marea lansare din cadrul MWC 2015. John Legere, CEO-ul celor de la T-Mobile, ne-a oferit cea mai buna imagine cu Samsung Galaxy S6 de pana acum. intr-o postare recenta pe contul sau de Twitter, Leggere a [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )