Libnet.ro
UNICEF

21:00

MARCEL BOLOS: Municipiul Bucuresti ar putea beneficia de 2,1 miliarde de euro fonduri europene in perioada 2021-2027

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL BOLOS: Municipiul Bucuresti ar putea beneficia de 2,1 miliarde de euro fonduri europene in perioada 2021-2027

Municipiul Bucuresti ar putea beneficia de fonduri europeni in valoare totala de 2,1 miliarde de euro in urmatoarea perioada de programare, 2021-2027, iar sumele pentru reabilitarea conductelor de energie termica ar putea fi suplimentate, a declarat, astazi, Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Bucurestiul ar putea beneficia de 2,1 miliarde de euro fonduri europene

Municipiul Bucuresti ar putea beneficia de fonduri europene in valoare totala de 2,1 miliarde de euro in urmatoarea perioada de programare, 2021-2027, iar sumele pentru reabilitarea conductelor de energie termica ar putea fi suplimentate, a declarat, luni, Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, potrivit Agerpres.

Raluca Turcan, Monica Anisie si Marcel Bolos au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19

Vicepremierul Raluca Turcan si ministrii Fondurilor Europene si Educatiei, Marcel Bolos si Monica Anisie, au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19. Luni dimineata, Guvernul a anuntat ca Ludovic Orban se testeaza de urgenta pentru coronavirus dupa ce a intrat in contact cu o persoana confirmata pozitiv.

Nicusor Dan, Raluca Turcan si Marcel Bolos se vor testa de Covid-19

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au anuntat luni, ca se vor testa pentru Covid-19, dupa ce au intrat in contact fie cu realizatorul de televiziune confirmat cu noul coronavirus, fie cu premierul Ludovic Orban.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )