Libnet.ro
UNICEF

08:30

O mare banca din Grecia a obtinut un profit de 27 mil. euro in primul trimestru

Antena3 Antena3,
O mare banca din Grecia a obtinut un profit de 27 mil. euro in primul trimestru

National Bank of Greece NBG), proprietara Bancii Romanesti, a obtinut in primul trimestru un profit net de 27 de milioane euro, rezultat care include efectul unei pierderi de 159 milioane euro generate de preluarea. continuă pe Antena3

Un nou atac raider la cea mai mare banca din Republica Moldova

Dupa o serie de tranzactii suspecte, circa 26% din actiunile Moldova-Agroindbank ar fi ajuns in posesia unor persoane necunoscute.

Creditorii internationali cer bancilor din Grecia sa-si vanda subsidiarele din Europa de ...

Reprezentantii creditorilor internationali ai Greciei si ai autoritatilor pentru concurenta din Uniunea Europeana cer bancilor elene sa-si vanda subsidiarele si bancile afiliate din Europa de Sud-Est, inclusiv din Romania. Reprezentantii UE, BCE si FMI exercita presiuni pentru subsidiarele bancilor elene din Balcani si cer vanzarea imediata a activitatilor nebancare, potrivit unor surse citate de Kathimerini, B1. ro In plus, creditorii internationali cer bancilor din Grecia sa-si vanda si .

Creditorii internationali cer bancilor din Grecia sa-si vanda subsidiarele din Europa de Sud-Est

Reprezentantii creditorilor internationali ai Greciei si ai autoritatilor pentru concurenta din Uniunea Europeana cer bancilor elene sa-si vanda subsidiarele si bancile afiliate din Europa de Sud-Est,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )