Libnet.ro
UNICEF

01:05

O mare parte din sculpturile din Targu Jiu sunt amplasate ilegal

Adevărul Adevărul,
O mare parte din sculpturile din Targu Jiu sunt amplasate ilegal

O mare parte din sculpturile realizate la taberele organizate in municipiul Targu Jiu sunt amplasate ilegal pentru ca Primaria nu dispune de autorizatiile necesare de la Ministerul Culturii. continuă pe Adevărul

Furt dintr-un magazin din Targu Jiu. Un adolescent a intrat dupa tejghea si a sustras incasarile

Un adolescent din municipiul Targu Jiu, in varsta de 18 ani, este acuzat de furt. Acesta ar fi sustras incasarile unui magazin, profitand de neatentia patronului.

Incendiu provocat de oamenii fara adapost la o conducta de gaze din centrul municipiului Targu Jiu

Un incendiu a izbucnit chiar la o conducta de gaze din centrul municipiului Targu Jiu, aflata langa o cunoscuta terasa. Locatarii spun ca incendiul ar fi fost provocat de catre oamenii fara adapost care si-au amenajat un culcus chiar in statia de gaze.

Daca plec de la Steaua, ma duc la Pandurii Targu Jiu: Victor Ponta, despre inscrierea la PRU

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a oferit o declaratie scurta, dar cuprinzatoare, la iesirea dintr-o sedinta a partidului din care face parte, Partidul Social Democrat. Daca plec de la Ste.

Distractie periculoasa la Festivalul Berii. Autoritatile nu au luat nicio masura

Numerosi tineri si copii s-au distrat la Festivalul Berii, care s-a desfasurat saptamana trecuta pe insulita de pe Jiu, din municipiul Targu Jiu, la o tiribomba cu lanturi, care face obiectul unei cercetari penale ca urmare a unui grav accident petrecut anul trecut.

Dosarul pentru includerea Ansamblului Calea Eroilor in patrimoniu UNESCO va fi depus din nou peste trei ani

Dosarul pentru includerea Ansamblului monumental Calea Eroilor de la Targu Jiu, realizat de marele sculptor Constantin Brancusi, in patrimoniul UNESCO va fi redepus peste trei ani.

FOTO. Cel mai mare zburator din lume a ajuns la Dino Parc Rasnov

Hatzegopteryx, cel mai mare animal zburator din lume, se afla, acum, la Dino Parc Rasnov. Giganticul zburator, descoperit chiar pe teritoriul Romaniei, a fost reconstituit de catre Dino Parc Rasnov pe baza descoperirilor realizate de profesorul Dan Grigorescu, de la Universitatea Bucuresti, cel care a gasit fosilele Hatzegopteryx-ului. Sosirea pterozaurului este insotita de o alta premiera: un cuib de 10 oua reale de dinozaur, descoperit la Tustea in Geoparcul dinozaurilor Tara Hategului! .

Este cel mai mare cimitir din lume. Motivul pentru care milioane de oameni vor sa fie inmormantati aici

Wadi Al-Salam este cel mai mare cimitir nu numai din Irak, dar si din intreaga lume. Are peste 1400 de ani. Milioane de siiti viseaza sa fie inmormantati in acest loc unde se afla mormantul lui Ali, varul si ginerele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )