Libnet.ro
UNICEF

21:00

Marea Britanie va acorda Scotiei puteri sporite daca respinge independenta - ministrul britanic de finante

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie va acorda Scotiei puteri sporite daca respinge independenta - ministrul britanic de finante

Guvernul britanic va prezenta in zilele urmatoare planuri prin care intentioneaza sa acorde Scotiei o mai mare autonomie in ce priveste taxele, cheltuielile si asistenta sociala, daca locuitorii acesteia vor respinge independenta la referendumul din 18 septembrie, a declarat duminica ministrul britanic de finante, George Osborne, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

Marea Britanie promite Scotiei puteri sporite daca respinge independenta

Marea Britanie intentioneaza sa acorde Scotiei puteri sporite daca respinge independent.

Sustinatorii independentei Scotiei, lideri intr-un sondaj de opinie

Actualizare 14:26 Marea Britanie ar putea acorda Scotiei puteri sporite, daca respinge independenta Guvernul britanic va prezenta, in zilele urmatoare, un plan prin care urmareste sa acorde Scotiei o mai mare autonomie privind taxele, cheltuielile si alocatiile sociale, daca locuitorii ei vor respinge independenta la referendumul programat pentru 18 septembrie, a declarat astazi ministrul de Finante al Marii Britanii, George Osborne, citat de Reuters.

Traian Basescu: Emigrarea romanilor in Marea Britanie, benefica economiei din Romania

Romanii care emigreaza in Marea Britanie ajuta mentinerea ratei reduse a somajului dinRomania, a sugerat presedintele Traian Basescu intr-un interviu acordat BBC Radio 4. Presedintele Romaniei, prezent.

Traian Basescu, la BBC: Emigrarea romanilor in Marea Britanie mentine scazut somajul din tara

Emigrarea romanilor in Marea Britanie este benefica pentru economia Romaniei, deoarece mentine redusa rata somajului din tara, a sugerat presedintele Traian Basescu intr-un interviu pentru postul BBC Radio 4, citat de The Telegraph.

Presedintele Basescu participa la summit-ul NATO din Marea Britanie

Presedintele Traian Basescu a ajuns joi in Marea Britanie, unde se va desfasura summit-ul NATO. Pe agenda reuniunii se afla criza din Ucraina, dar si misiunea Aliantei din Afganistan in 2015.

SUA si Marea Britanie au o pozitie comuna in privinta situatiei din Ucraina

SUA si Marea Britanie au o pozitie comuna in privinta situatiei din Ucraina sisustinerea acestui stat in fata Rusiei.

Summit NATO: Barack Obama a sosit in Marea Britanie, pentru a participa la summit

Presedintele american Barack Obama a sosit miercuri seara in Marea Britanie, pentru a participa la summitul NATO, care va avea loc joi si vineri la Newport, in Tara Galilor, relateaza AFP. Summitul NATO se va deschide joi, la Newport, intr-un context de tensiuni cu Rusia din cauza crizei ucrainene si pe fondul unor temeri de izbucnire a unui razboi la scara mare.

Guvernul britanic intentioneaza sa vina cu un plan in care Scotia va primi puteri sporite in cazul in care este respins referendumul de independenta

Ministrul britanic alFinantelor, George Osborne, a anuntat, duminica, ca Scotia va primi o mai mare autonomie in ce priveste taxele, cheltuielile si alocatiile sociale daca referendumul de independenta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )