Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie ia in calcul carantina zonala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie ia in calcul carantina zonala

Ministrul de externe britanic sustine ca poate fi evitat un lockdown in intreaga Anglie si ca o abordare zonala a masurilor de limitare a pandemiei de Covid-19 ar fi mai eficienta. Dominic Raab a declarat ca e necesar ca toata lumea sa respecte regulile impuse, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Studiu: Aproape 100.000 de persoane sunt infectate cu COVID-19 in fiecare zi in Marea Britanie

Aproape 100. 000 de persoane sunt infectate cu COVID-19 in fiecare zi in Marea Britanie, un numar mult mai mare decat arata statisticile oficiale,potrivit unui nou studiu, care avertizeaza ca ceva trebuie sa se.

Traian Berbeceanu, despre noile restrictii din Capitala: Se ia in calcul carantina pe zone

Noul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat ca se ia in calcul carantina pe zone in Bucuresti ca masura de prevenire si limitare a imbolnavirilor cu COVID-19.

Ce a patit un student roman in Marea Britanie. Ce simptome a avut, pas cu pas

Un student roman in Marea Britanie s-a infectat cu Sars-Cov-2. Care a fost parcursul sau de la infectare pana acum? Alex Trandafir a fost dovada ca virusul nu ocoleste pe nimeni si ca toti oamenii trebuie sa fie vigilenti. Un student roman in Marea Britanie descrie simptomele pe care le-a avut: Niste frisoane groaznice Virusul .

Marea Britanie: Imunitatea de grup a scazut in vara de la 6% la 4,4%

Anticorpii contra noului coronavirus au intrat in declin rapid in cadrul populatiei din Marea Britanie de-a lungul verii, arata un studiu publicat marti, ce sugereaza ca protectia dupa infectie nu e de lunga durata si ca imunitatea de grup scade in timp, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )