Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie comemoreaza 10 ani de la cele mai grave atentate teroriste din Londra

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie comemoreaza 10 ani de la cele mai grave atentate teroriste din Londra

Marea Britanie organizeaza marti ceremonii pentru comemorarea a zece ani de la atacurile teroriste din Londra, de la 7 iulie 2005, soldate cu moartea a 52 de persoane, intre care si o romanca, si ranirea a peste 700 de oameni. O slujba religioasa va avea loc la Catedrala St. Paul's, la care vor participa membri ai familiilor celor care au murit in atacurile ce au vizat trei trenuri de metrou si un autobuz, dar si unii dintre cei raniti in atentate. Numele celor 52 de victime vor fi citite in cadrul ceremoniei, care incepe la ora 11. 00, ora Romaniei). continuă pe Hotnews

Marea Britanie comemoreaza 10 ani de la atacurile teroriste din Londra (VIDEO)

Marea Britanie comemoreaza 10 ani de la atentatele de la Londra. La 11. 30, ora locala, un minut de reculegere s-a tinut in toata tara, iar transportul public a fost oprit in capitala in amintirea victimelor.

Marea Britanie comemoreaza 10 ani de la atacurile teroriste din Londra

Desi au avut loc in urma cu 10 ani, amintirea atacurilor teroriste din Londra este inca proaspata, iar efectele lor sunt inca reale. Pe 7 iulie 2005, patru bombe au fost detonate in Londra, ucigand 56 de persoane, inclusiv pe cei patru sinucigasi, si ranind peste 700.

Marea Britanie comemoreaza zece ani de la cele mai grave atentate teroriste din Londra

Marea Britanie organizeaza marti ceremonii pentru comemorarea a zece ani de la atacurile teroriste din Londra de la 7 iulie 2005, soldate cu moartea a 52 de persoane, intre care si o romanca, si ranirea a peste 700 de oameni, relateaza BBC News Online.

GALERIE FOTO. Cum arata 10 dintre cele mai exotice insule din lume

Intre cele mai exotice insule din lume se numara cele grecesti, insulele Maldive, Sicilia, St Barths, Ibiza, Seychelles, Capri, Barbados, Mauritius si Malta.

Cele mai citite carti din toate timpurile. De la Biblie la Alchimistul lui Coelho

Printre cele mai citite carti din toate timpurile se numara Coranul, Biblia, clasicul Micul Print, alaturi de bestsellerurile ecranizate ale ultimilor ani: Codul lui Da Vinci, Cronicile din Narnia, Hobbitul, trilogia Stapanul inelelor. Volumele s-au vandut in sute de mii de exemplare in intreaga lume.

Cele mai sigure orase din lume in care sa locuiesti

In cele mai sigure orase din lume locuitorii isi pot lasa portmoneul sau laptopul fara supraveghere in public sau se pot plimba fara frica noaptea tarziu in drum spre casa.

FII LA PUTERE! 10 ani de Antena 3, ziua in care va aducem acasa tot ce avem mai bun

Se anunta o zi spectaculoasa la Antena 3. Astazi veti cunoaste romani de zece. Este zi de sarbatoare pentru noi. Sarbatorim 10 ani de cand Antena 3 este alaturi de dumneavoastra, in casele dumneavoastra,.

Britanicii isi plang mortii, la 10 ani de la atacurile teroriste comise in Londra. Au fost cele mai cumplite comise vreodata pe pamant britanic

Londra comemoreaza astazi 10 ani de la atacurile teroriste comise in transportul in comun al orasului. 52 de oameni au murit pe 7 iulie 2005, intr-o serie de atacuri comise de patru teroristi sinucigasi. Printre.

Jeremy Clarkson nu poate realiza o emisiune similara cu Top Gear in Marea Britanie

Cunoscutii realizatori britanici de televiziune Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, gazdele emisiunii Top Gear, nu pot realiza o emisiune similara in Marea Britanie pentru canalul ITV pana in.

Un imigrant a murit in tunelul de sub Canalul Manecii: Barbatul incerca sa ajunga in Marea Britanie

Un imigrant a murit marti in tunelul de sub Canalul Manecii, pe un marfar, incercand sa ajunga in Marea Britanie, informeaza BBC News online, citand operatorul Eurotunnel. Accidentul a avut loc de partea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )