Libnet.ro
UNICEF

17:30

Marea Britanie CRITICA austeritatea din zona euro

Antena3 Antena3,
Marea Britanie CRITICA austeritatea din zona euro

Guvernele din zona euro trebuie sa relaxeze masurile de austeritate pentru a promova cresterea si normalizarea economiei din regiune, considera guvernatorul Bancii Angliei, Mark Carney, relateaza CNBC, conform. continuă pe Antena3

Secretarul general al OECD afirma ca iesirea Greciei din zona euro nu se afla pe agenda nimanui

Secretarul general al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD), Angel Gurria, a declarat marti, pentru EFE, ca nu ia in considerare iesirea Greciei din zona euro, iar o astfel de ipoteza nu se afla pe agenda nimanui.

Daily Income. Ce ar insemna iesirea Greciei din zona euro, dupa ce stanga a castigat alegerile

O posibila iesirea a Greciei din zona euro ar fi complicata si, in plus, ar provoca pagube economice elenilor si ar pune Europa intr-o situatie fragila, comenteaza antreprenorii, dupa ce stanga radicala a c.

Productia si serviciile din zona euro, la nivelul maxim al ultimelor cinci luni

Productia din industria prelucratoare si serviciile din zona euro au inregistrat, in ianuarie, cel mai alert ritm de crestere din ultimele cinci luni, transmite MarketWatch, conform Mediafax.

Fitch: Programul BCE de relaxare cantitativa nu va relansa creditarea in zona euro

Programul de relaxare cantitativa n. r. achizitii masive de obligatiuni), anuntat saptamana trecuta de Banca Centrala Europeana BCE), are sanse foarte reduse sa majoreze castigurile bancilor din zona euro sau sa sustina relansarea creditarii in regiune, insa va reduce riscul unei deflatii prelungite, conform agentiei de evaluare financiara Fitch Ratings.

Alerta in Marea Britanie. Avioane militare rusesti, interceptate in apropierea spatiului aerian britanic

Avioane militare rusesti care zburau in apropiea spatiului aerian britanic au provocat probleme aviatiei civile din Marea Britanie, au declarat surse din ministerul britanic de Externe. Aparatele de zbor rusesti au.

Ninsori insotite de fulgere, semnalate in Marea Britanie

Ninsori abundente insotite de fulgere au avut loc joi in Marea Britanie, iar, ca efect, traficul rutier, feroviar si aerian se desfasoara cu dificultate, informeaza Sky News. Se.

Patru barbati suspectati ca ar fi trimis tinere sa se prostitueze in Marea Britanie, dusi la audieri

Patru barbati suspectati ca ar fi pus mai multe tinere sa se prostitueze in Marea Britanie, dupa care le-au luat toti banii, au fost ridicati, marti, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorosm DIICOT), in urma a sapte perchezitii.

Au castigat peste 60.000 de lire sterline, in doar jumatate de an, de pe urma prostituatelor din Marea Britanie. Afacerea le-a fost stricata de politisti

Patru membri ai unei grupari infractionale specializata in proxenetism si trafic de persoane au fost retinuti de politie si procurori DIICOT Buzau, in urma unor descinderi care au avut loc in aceasta dimineata. Infractorii, trei buzoieni si un botosanean, ar fi trimis prostituate in Marea Britanie, de pe urma carora au castigat sume mari de bani.

Ceremonie istorica in Marea Britanie. Prima femeie care devine episcop

Dupa ce un sinod al inaltilor prelati a stabilit schimbarea legilor fundamentale ale Bisericii Anglicane, Marea Britanie are parte de un moment istoric: Libby Lane, 48 de ani, este prima femeie care a fost numita.

Alegerile din Grecia si cele 7 semne ale cataclismului din zona euro

Victoria Syriza e victoria noastra. Alexis Tsipras este un politician imens, e cel mai bun exemplu pentru Europa: acum, Spania, Italia si Franta trebuie sa ne urmeze exemplul, declara unul dintre zecile de mii de greci care au sarbatorit, ieri, victoria Syriza la alegerile din Grecia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )