Libnet.ro
UNICEF

18:30

Marea Britanie isi retrage tot personalul diplomatic din Yemen

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie isi retrage tot personalul diplomatic din Yemen

Marea Britanie a anuntat astazi ca isi va retrage tot personalul din ambasada sa din Yemen, ca urmare a recomandarii Statelelor Unite ca toti cetatenii sai sa paraseasca tara dupa alerta terorista emisa saptamana trecuta. continuă pe Adevărul

SUA si Marea Britanie isi exprima ingrijorarea fata de victoria lui Mugabe in Zimbabwe

Autoritatile americane si cele britanice si-au exprimat ingrijorarea fata de rezultatele alegerilor din Zimbabwe, dupa ce presedintele Robert Mugabe a castigat un al saptelea mandat de cinci ani, in contextul suspiciunilor de frauda electorala.

Amenintari de atentate: Urmand exemplul SUA, Franta, Marea Britanie si Germania isi inchid temporar ambasadele

Franta a anuntat sambata ca in contextul informatiilor privind posibile amenintari teroriste isi inchide ambasada de la Sanaa, in Yemen, duminica si luni, dupa Germania si Marea Britanie, care au anuntat mai devreme masuri similare, informeaza Agerpres citand AFP.

Londra evacueaza temporar tot personalul ambasadei sale in Yemen din cauza pericolului terorist

Londra a luat decizia de a evacua tot personalul de la ambasada din Yemen, din cauza ingrijorarilor crescute in privinta securitatii, scrie revista Time. Din cauza ingrijorarilor crescute in privinta.

Dacia a inregistrat o cota de piata pentru primele 7 luni in Marea Britanie de 0,63%, cu 8.297 autoturisme inmatriculate

Dacia si-a marit usor cota de piata in Marea Britanie la 0,63% in primele 7 luni, de la 0,6% in primul semestru. Producatorul auto a inmatriculat 8. 297 autoturisme, ocupand astfel pozitia 19 din 38 de.

Ferrero a anuntat lansarea unei editii limitate de oua Kinder albastre si roz in Marea Britanie: Decizia companiei, aspru criticata

Ferrero a anuntat ca va lansa in Marea Britanie o editie limitata de oua Kinder colorate in roz sau albastru, relateaza The Independent. Potrivit reprezentantilor companiei, ambalajul oului va avea o.

Germania a reziliat acordurile cu SUA, Franta si Marea Britanie privind schimbul de date

Germania a anulat acordurile privind schimbul de date cu SUA, Marea Britanie si Franta, incheiate in 1968, care permiteau serviciilor speciale ale acestor tari sa efectueze monitorizari pe teritoriul Germaniei, in urma scandalului de spionaj vizand un program de interceptari ale convorbirilor telefonice si pe internet, a relatat Russia Today, potrivit Agerpres.

Germania a anulat acordurile privind schimbul de date cu SUA si Marea Britanie

Germania a anulat acordurile privind schimbul de date cu SUA si Marea Britanie, incheiate in anii '60, care permiteau serviciilor speciale ale acestor tari sa efectueze monitorizari pe teritoriul Germaniei, in urma scandalului de spionaj vizand un program de interceptari ale convorbirilor telefonice si pe internet, informeaza Russia Today.

Germania rezileaza acordurile de spionaj cu SUA si Marea Britanie care datau din perioada Razboiului Rece

Autoritatile germane au anulat acordurile cu SUA si Marea Britanie, care datau din anii 60 si care le permiteau serviciilor secrete din aceste tari sa urmareasca persoane pe teritoriul Germaniei, relateaza thelocal. de.

Germania anuleaza acordurile de spionaj cu SUA si Marea Britanie care datau din perioada Razboiului Rece

Autoritatile germane au anulat acordurile cu SUA si Marea Britanie, care datau din anii 60 si care le permiteau serviciilor secrete din aceste tari sa urmareasca persoane pe teritoriul Germaniei, relateaza thelocal. de.

Schimbare de strategie a Germaniei fata de SUA, Marea Britanie si Franta, in privinta ...

Germania rupe acordurile, semnate inca din 1968, cu SUA, Marea Britanie si Franta care permiteau serviciilor speciale ale acestor tari sa efectueze monitorizari pe teritoriul Germaniei. Decizia vine in urma scandalului de spionaj vizand un program de interceptari ale convorbirilor telefonice si pe internet, relateaza Agerpres, pe baza anuntalui facut de Russia Today, citand Deutsche Welle in limba rusa. Ministerul german de Externe a trimis deja notificari in acest sens celor trei state.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2771 seconds )